Moty Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 To bych nepřežil, kdybych nevedel co sem najel, statistika nuda je, má pro mě cenné udaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Smutné. V ledvince vedle drobáků na kafe vozím kartičku zdravotní pojišťovny, abych nebyl anonymní pacošhttps://www.novinky.cz/krimi/507296-cyklista-na-olomoucku-zkolaboval-pri-jizde-na-kole-policie-zjistuje-jeho-totoznost.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 (upraveno) Taky nevozim nic na rodlech. Nesnáším tam bordel. Před vyjizdkou zapnu stravu a jedu. Kolik sem ujel zjistím až doma. No a když bloudim, tak vytáhnu mobil a kouknu na mapy... No a na ruce nosím ten Body ID gumovej náramek s údaji. No, ale už ho mám doskrabanej... Upraveno 11. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Pokud ten senzor bude fungovat tak jak má a k čemu je určený, tak se mu bránit nebudu, přijde mi to užitečné. Z 90% jezdím úplně sám a dost často neznámým terénem, manželka se vždycky ptá plus mínus kam, ale většinou je všechno jinak dle mé nálady a taky stejně jako vy hrozně rád bloudím :-) Na řídítkách taky nic jiného mimo tachaku u kterého došla baterka nesnesu, a statistiky mě naplňovali asi měsíc před dlouhými lety když jsem na sobě ještě poctivě makal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Kluci nevím jestli jste to tu někdy řešili, chtěl bych se zeptat, jezdíte někdo v dresech co jsou na nich výrobci hodinek?Já viděl ze se prodává nějaký dres s Tag Heuer, ale chtěl bych třeba Seiko, Citizen apod. Mate nějaký tip?Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Dnes Nové Mlýny, hezký počasí nikde nikdo ani ve sklípcích... No, jediný negativum že jsem šel hezky na tlamu. Štěrk v točce, bylo mi jasný že to ty sliky neustojí. Naštěstí to odnesla jen omotávka a čepička pravé páky. No a moje koleno plus prdel Jinak pěkných 90 kiláčků.... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 To je ale to půjčený kolo ne?Nebude průser?joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 To je ale to půjčený kolo ne?Nebude průser?joeSi to holt zacvakam... Ale myslim ze to nebude nijak dramaticky. Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 No, aby to nebylo 3x víc než u normálního kola. Ty Bjančiny mi připadnou šíleně drahý :-(Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 To máš půjčený ze Slatiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 A mimochodem nemotal ses na kole kolem 9 hod, nebo 11 hod kolem Rajhradu - Vojkovic? Mám pocit, že jsem tam jedno takový kolo viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 2 Joe75, můžeš použit Edit a nepsat kvanta příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 A mimochodem nemotal ses na kole kolem 9 hod, nebo 11 hod kolem Rajhradu - Vojkovic? Mám pocit, že jsem tam jedno takový kolo viděl...Tam jsem se motal kolem poledne... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 2Monty: sorry, nenapadlo mě to :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Chtel bych se zeptat na nazor. Jezdi na kole celej zivot, nejcasteji k vlaku a na bazen, i v zime, mrazu. Ted obcasne vylety s rodinou, vesmes rovina kolem polabi.Rocni najezd 1500 az 2000km.Mam mestke kolo s razenim uvnitr naboje, vaha asi 25 kg.Merim 186, vazim 100kilo, tlustej moc nejsem, spis vysvalenej z plavani.Teren je 90 procent asfalt, 5 procent lesni cesty zpevneny a 5 procent polni cesty. Ptam se. Jaky kolo pro mne? Pomer kvalita vykon cena? Mam trochu penez nasetrenych, predstava kolem 30 tis plus minus. Dal nema pro mne vyznam koupit tohle kolo, pouzite?https://sport.bazos.cz/inzerat/104956034/Cannondale-Bad-Boy-2.phpLaka mne, ze pan pise malo najeto, vsechny papiry zaruka atp. Nebo si mam nechat od nekoho neco postavit? Jit do noveho? Doporucite? Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Jako hodne od boku, to co postujes, nebo nejaky ten gravel, kterych o kus vys nedavno par probehlo, to by asi pro tebe mohlo byt to prave. Ale idealne zajdi nekam do obchodu, do vicero obchodu klidne, a omrkni to na zivo. V zasade asi na jakemkoliv modernim kole, se ti bude jezdit lip, nez na tom tvem mestskem. Ale chtelo by to, abys par modelu mel okouknutych, aby sis vic ujasnil co se ti libi a co chces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Nebo pokud ti vadí berany - a gravel je tím pádem ze hry - co třeba nějaký pěkný Sirrus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Konečně jsem zase vyjel. Kokoti z Cube mě zabrzdili na 5 týdnů. Dnes ovšem super. 2/3 času bouřky, 3/4 hodiny jsem přežil pod stromem, pak 2 hodiny v hospodě na Rabštejně, ale po třech dvanáctkách jsem musel vyrazit abych nezatměl a neožral se. Všechno obalený bordelem, ale super odpoledne. Jo a novej Garmin Edge 530 je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Podle mě je na jakékoliv univerzální cestování i výlety s rodinou nejlepší trekingove kolo. Dobrou zkušenost mam s nákupem modelu s loňským dizajnem. Vybíral jsem se synem horské, nevadila mu Merida a ma kolo v hodnotě 30 tis za 24. Chtělo to surfovat po netu, chodit zkoušet a pak hledat ve vybrané kategorii slušný nákup.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Dneska bylo opravdu horko :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky