Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Sacibagr: jasne, i v zime. Kde jinak bydlis? V Loucny je dost hezkych apartmanu a na Bozaku taky. V zime si myslim ze aktualne moc lepsich stredisek v Cechach neni - po propojeni s Bozakem a az se dokonci lyzarsky propojeni s Fichtelbergem tak si troufnu rict ze to bude top. Katastrofa jsou vikendy v sezone, kdy je tam skutecne hodne lidi. Leto jeste neumim hodnotit, ale myslis ze trailpark je celkem dobre hodnocenej a celej region je na kola super, ale nevim jaky tereny preferujes. Co je spatny jsou sluzby v lete, v podstate vse je na Bozaku nebo na nemecky strane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sacibagr: jasne, i v zime. Kde jinak bydlis? V Loucny je dost hezkych apartmanu a na Bozaku taky. V zime si myslim ze aktualne moc lepsich stredisek v Cechach neni - po propojeni s Bozakem a az se dokonci lyzarsky propojeni s Fichtelbergem tak si troufnu rict ze to bude top.

...v Beskydech. Máme 1x za rok český pohár v zimě...a já se po loňsku zařekl, že už na Klínovec nepojedu...a šup ho, letos je tam Olympiáda dětí a mládeže plus český pohár....smrtelná kombinace. Pokud bs věděl o slušném ubytku cca pro 35 lidí, prosím o SZ.

Odkaz ke komentáři

...tenhle systém odpružení je prostě skvělý i dnes.

Čím? Lineárna trajektória je fajn, ale ten pohyblivý stred u Kleinu som nikdy nerozdýchal. A že som sa snažil...

Btw, o tej dvojkorunkovej vidlici Maverick som kedysi disť sníval, v niektorej špecifikácii mala hóóódne pod 1,5 kg...

Odkaz ke komentáři

Čím? Lineárna trajektória je fajn, ale ten pohyblivý stred u Kleinu som nikdy nerozdýchal. A že som sa snažil...

Btw, o tej dvojkorunkovej vidlici Maverick som kedysi disť sníval, v niektorej špecifikácii mala hóóódne pod 1,5 kg...

...jel si na tom?
Odkaz ke komentáři

Na Kleine áno, na Mavericku nie.

Na Kleine som išiel asi 30 km, dúfajúc, že to rozchodím. Ten bike sa mi dosť páčil, chcel som ho kúpiť, ale jazda mi prišla hrozná. Ešte bol jeden s prepákovaním od hornej trubky, to bolo fakt príšerné a nechápal som, kde sa vzal kultový status toho bicykla.

Edit: Aha, volal sa Mantra Pro.

post-6480-0-83100400-1563104346_thumb.jpg

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

Zase se tak nepodceňuj. Kde je focena ta první fotka, to je pěkné.

Přejezd z Hrčavy do Mostů u Jablunkova. Mám to tam moc rád.

Na Tour kolikrát vůbec nechápu jaké náklony ta galuska vydrží a to i za deště, mimo lidské chápání, aspoň tedy to moje :-)

Dokud nelehneš, nepoznáš limit Trochu jsme potrénovali sjezdy v květnu v Dolomitech. I za deště právě. Limity jsme nezkoušeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Na Kleine áno, na Mavericku nie.

Na Kleine som išiel asi 30 km, dúfajúc, že to rozchodím. Ten bike sa mi dosť páčil, chcel som ho kúpiť, ale jazda mi prišla hrozná. Ešte bol jeden s prepákovaním od hornej trubky, to bolo fakt príšerné a nechápal som, kde sa vzal kultový status toho bicykla.

Edit: Aha, volal sa Mantra Pro.

...no Mantra neee! To je slepá vývojová větev. Klein Palomino. Jezdil jsem a i když má zadek jen 80mm, funguje skvěle. Měl jsem možnost otestovat i Maverick s jeho upside down vidlicí. Moc fajn. V té době jiný vesmír. Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

Říkám si moštová bouda, co je zo za blbost. A von ten mošt má v sobě chlast . A děda tam měl obstler a jiné dobroty. Chystám se ve středu na traily na flow trail petzen, ale mam trochu vykurvenou zadní brzdu, tak se uvidí.

69ec17b94ed1bdecf1a8b57e8a315f0e.jpg

b4da078ac810ea580f36dc10ca7c0108.jpg

c1f787f2a3128d2bc6ab9a7689527466.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já dnes vyrazil s polovičkou na Polskou stranu Rychlebek. Chcalo už od Vidly, ale když už jsme byli na cestě tak jsme pokračovali. Žena ani nesundala kolo z auta a dělala mi technické vozidlo. Kopce slušný, ale dost neprůjezdejch a téměř ani neprůtlačnejch cest.

777a01725b2ec9598ad51b575bada684.jpg0cd750f57045510da9d93463d4c7a3c0.jpg9296aba87ffc76e741319d9e52f91366.jpg494d0a26b81b5a2f43e26dd10b68ec47.jpge7d2e2abfd6439544fa0388eee753e2c.jpgf5d1333c3e662412430189cb78d55e16.jpgd27d9608f6efb2de2222a85a6f9a1a12.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...