Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Taky jsem po zhubnutí na relativně normální váhu začal pošilhávat po silnici, ovšem riziko na běžné cestě

se mi vůbec nelíbí, taky žiju téměř na horách, takže rovinatý terén tady na severu fakt není. Polňačky mám
rád, ale klidnou silnici taky . . .
. . . po dlouhém přemýšlení mě láká pořídit si něco jako:

http://www.mojekolo.cz/cannondale-caadx-disc-105-2014

nesmysl nebo ideální cesta / necesta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě. U mě by se to dalo jako kombinace horák a cros.

Přidám dva zajímavý poznatky:

čumím na kola a říkám si že by bylo supr mít bajk do terénu, silnici a jako něco mezi trekový kolo. Zároveň s tím si říkám vole, kolik asi tak najedeš a co ty si vůbec za cyklistu že by jsi potřeboval tři kola?

A pak se tak kouknu do krabice s hodinkama . . . :D

A druhý myšlenkový pochod - jde okolo polovička (nemá a nechce kolo), tak jí nadrzo ukážu kolo s cenou 28.999 a položím otázku něco jako to je hezký, že?

Odpověď byla: no, je a ani není moc drahý!!!

Okamžitě jsem reagoval a ukázal o řadu vyšší model o deset dražší.

Stejný výsledek.

Teď ještě musím přijít na to co chce, protože tohle není samo sebou, u hodinek za stejný peníze by byly nějaký poznámky.

Tak a nakonec je prej vysvětlení jednoduchý

za á je to Cannondale

a za bé - no to nebudu popisovat dopodrobna :D

Odkaz ke komentáři

No a já mám i do terénu stále pevnou vidlici. A pak, že můžu mudrovat v tomhle vlákně.  :)

Ale mě se investovat do kola nevyplatí. Co jsem se oženil a mám malé děti, tak jsem byl na kole naposled loni na jaře.

Ale zato naběhám tak 150 km měsíčně. Běhání je oproti kolu časová úspora, no.

Odkaz ke komentáři

jj jsem stejného názoru a mám to potvrzeno i od mého kamaráda kterej jezdí jak silnici tak mtb,,měl půjčenej na víkend CX kolo a říkal nikdy více....buď silnici nebo mtb

CX je kompromis, na silnici si s ním nevychutnáš tu rychlost, v terénu to zas není na žádný velký dovádění, spíš bych šel do něčeho trekingovýho se zaviratelnou vidlou

Odkaz ke komentáři

Mám  velkou radost,dnes dorazil a záčíná plnění mého dream biku kterého jsem si věnoval ke svým před pár dny kulaťoučkým narozkám.Dlouho jsem přemýšlel a pak už to šlo vcelku rychle...však to znáte :clap:

zatím jen rám,sedlovka,sedlo...ostatní věci na cestě,doufám že to taky dorazí nějak rozumně

foto zatím jen z netu

large_MK10Gr_L.jpg

Odkaz ke komentáři

díky kluci,no o ceně se bavit nebudem radší :lol2: opravdu to za pár není,ale je to opravdu něco co funguje

čekám teď na spoustu věcí k tomu,tak uvidím jak to bude chodit,ale vše se natahuje,Syntace věci z Německa zatím nic,pláště nejdřív koncem týdne z koloshopu,Shimano věci do konce týdne snad...no to čekání bude pekelný :frusty:

Odkaz ke komentáři

parádní rám :thumbsup_anim:

a to ho budeš skládat sám?

sám nejsem na toto určenej :lol2:  bude mi to skládat kamarád taky vlastník LV 301,pár už jich složil,takže mu patří velké díky s tímto :notworthy:  :notworthy: 

Jsou věci které člověk zvládne sám...toto prostě ale mezi to nepatří

Odkaz ke komentáři

Pecka, klobouk dolů, no a cena taky samozřejmě, ale to k tomu patří :clap: Jak jsi si vybíral tu správnou velikost, koukám, že dělají šest variant. Já bych tam asi jel a nechal se přeměřit :D A jaká je záruka na prvního majitele prosím tě ? Krásný to je, už se těším, až budeš mít celé kolo hotový :notworthy:

Mám  velkou radost,dnes dorazil a záčíná plnění mého dream biku kterého jsem si věnoval ke svým před pár dny kulaťoučkým narozkám.Dlouho jsem přemýšlel a pak už to šlo vcelku rychle...však to znáte :clap:

zatím jen rám,sedlovka,sedlo...ostatní věci na cestě,doufám že to taky dorazí nějak rozumně

foto zatím jen z netu

large_MK10Gr_L.jpg

Odkaz ke komentáři

Afri co se týče záruky tak cituji:

Liteville poskytuje na všechny rámy vyexpedované od 1.9.2007 záruku 10 let ( 5 + 5 )
Záruka se vztahuje na všechny materiálové nebo výrobní vady rámu. Oprava, či v případě nutnosti výměna části nebo celého rámu za nový, je v průběhu prvních 5 let zdarma, poté až po 10 rok za paušální částku odpovídající 50% aktuální doporučené prodejní ceny. Na použitý tlumič se vztahuje záruka jednotlivého výrobce.
Záruka - jak u Liteville tak u Syntace - se vztahuje samozřejmě na všechny vlastníky, nikoliv pouze na prvního majitele a zahrnuje také výslovně Dh a závodní využití. Tímto získá většina majitelů použitého Liteville rámu několikaletou originální záruku od výrobce.

co se týče velikosti jsem zlomovej mezi vel M a L,zkusil jsem L a bylo mi doporučeno spiše M,asi bych i to L zvládl,ale asi by to nebylo úplně na 100%

Odkaz ke komentáři

dvě fotky z dnešního bajktripu....pohodových 45 km...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...