African Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Jop a vyjel tam po mě had, že jsem se málem po letech pos... Ale pak jsem zjistil podle ksiftu, že to je užovka obojková, jsem si oddychl, ale pěkná hadice. Než jsem vytáhl foťák tak dala placáka do vody a byla fuč, škoda. Máme tu totiž vcelku dost zmijí poslední dobou, nějáko se to umělé vysazování vymklo kontrole, tak mám bobany.
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 taky sem jednu svinu po cestě potkal... mesicky za ušima a už padila... jo a asi sem sejmul koroptev nebo co to bylo..
Poya Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Koroptev ještě docela jde .... To aby se jeden bál, že ho v lese sejme jezevec
exBURN Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Tak jsem konečně po stěhování začal jezdit ráno do práce na kole 10km tam, 10km zpět a je to paráda. Ráno vyjíždím před 6 kdy je ještě chládek a je to velmi příjemné protažení celého těla.
TLD Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Rano hodka a pul v lese. Moc prijemny. Pres den se v techto hicech na kolo nedonutim.tl
Gustaf Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 velká paráda... já teď na kolo taky seru...možná někdy k večeru výrazim....ale přes den raději bazének
TLD Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 jj, jenze k bazenu pivecko a pak me na kolo nikdo nedostane tl
Gustaf Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 tak nějak...pivko nesmí chybět...
pavel23 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 2Dopoledne 40 km, těm kdo budu u nás na jihu okolo Staňkova doporučuji tuhle trasu z Příbraze. Info je i na netu.
vzduch Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Krásné RBčko, měl jsem červené, než mi ho ukradli Mělo to i pozitivní stránku, musel jsem pořídit nové
jovani Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 ... ani neviem, ci to stalo za to, 20min. cakania a zaplatil som 17?
mr.BSE Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Tak jsem dnes zůstal doma a čekal na zedníky, ti neměli matroš, takže šup na kolo. Hodilo to pěknejch cca 27km nádhernou přírodou kolem Oslavy. Celá cesta byla vyloženě parádní, v lese 19,5° mimo les max. 24°.Z rozmaru jsem si řekl, že to vezmu pěší částí žluté stezky. Vypadalo to na super "single track" až do doby, než jsem se podíval na tachometr (28,7kmh - to vím přesně)... v ten moment mně ujelo přední kolo (asi po šišce) a vzhledem k tomu, že jsem jel ve stráni po vrstevnici, tak jsem šel na předek (low sider)... sklouzl jsem se asi tři metry a zastavil se o keř, resp. o jeho "kmen"... no co Vám budu povídat, komedie největší :-D asi 10minut jsem to rozdejchával a kontroloval škody na zdraví a majetku :-D... dopadlo to celkem dobře. Na kole oba rohy odřený a na těle. oba lokty naražený a fest spálený, obě kolena naražený a rozseknutý a pravá p...l vypadá jako by mě někdo táhnul po cestě za dostavníkem :-D p...lka
African Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Jejda, byla rychta, tak hlavně že jsi v pohodě :-)
mr.BSE Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Díky afri, bylo to opravdu štěstí v neštěstí. Bylo na be zrovna frekventovaném místě a navic bez signálu, takže jsem rád, že jsem se tam nedolamal. Vůbec nevím, či bych tam dělal...
Gustaf Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 mr.BSE..mno pěkná práce, ještě že to dopadlo jen takle.... jovani: si byl nakupovat a chlastat na bajku? mě dnes konečně došel Fizik...tak už je na bajku. A rovnou jsem u kluků v krámu koupil i Fizik blikačku a už je na svém místě...mám radost. I za mojí prdel
FrantisekH Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 letos slabých 550 km.. ale zatím nejlepší sezona
wave ceptor Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 http://www.novinky.cz/domaci/374080-na-pivo-na-kole-policie-neda-pokoj-ani-cyklistum-a-bude-je-trestat.html
roura74 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Zdravím vás tu všechny. Občas sem v budoucnu nejspíš zabrousím. Jezdím v kopcích podhůří Jeseníků okolí Rýmařova atp. nejvíc Rabštejn, Skřítek, Rešáky a okolí. Jezdím na 26" Meridě už několikrát přeskládané včetně rámu. Dnes vedro dorazilo i k nám, ale i tak necelých 48 km s převýšením 880 m. Do konce týdne snad dorazím první letošní 1000. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky