Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Batoh by mi překážel,  ale když jedu 90 - 100 tak mám 2 3/4 l flašky na kole a ještě koupím matonku sport bez bublin taky 3/4 l tu si dám do kapsy dresu a vypiju ji nejdřív. K tomu ještě vcucnu 1 gel.

Odesláno

Batoh by mi překážel,  ale když jedu 90 - 100 tak mám 2 3/4 l flašky na kole a ještě koupím matonku sport bez bublin taky 3/4 l tu si dám do kapsy dresu a vypiju ji nejdřív. K tomu ještě vcucnu 1 gel.

Chapu, kdybych jezdil devadesati nebo stolikometrovou rychlosti, taky by me to sralo :-)))))

Odesláno

Kup si do baťohu taky gel místo řízku a uvidíš jak pojedeš. :-)))

Gely mam taky, ty se osvedcily :-) Rizky vozim bohuzel v "prednim batohu" a snazim se je postupne odkladat :_)

Odesláno

Co si mám představit pod předním baťohem, to je něco jako záložní padák na břiše?

S touhle výbavou snad jezdíš nějaký ultra distance závody :-))

Odesláno (upraveno)

Co si mám představit pod předním baťohem, to je něco jako záložní padák na břiše?

S touhle výbavou snad jezdíš nějaký ultra distance závody :-))

Přední batoh neboli lidově vana :-)))

A věř mi, ze nektery kopce jsou pro mě "ultra distance" :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Mě překvapuje, že většinou vozíte na kole 1 flašku. Já na kole strašně chlastám Když je teplo tak přibližně na 60 km vypiju obě flašky.

Když jedu na XC tak někdy i dřív.  

a co vozíš v bidonu?

Odesláno

Vozím jednu flašku na rámu, druhou v batohu, kde mám stejně vždycky tolik krámů, že mě to už nevytrhne. Batoh je super, nějakej Deuter (speciál na kolo), odvětraný záda a popruhy, výborně sedí na zádech, takže ani vyšší zátěž v něm se neprojevuje nestabilitou na těle a zařezávaním do ramen. Flašky jsou 0,75 l a vozím v nich čistou pramenitou. Když náhodou nestačí, doplním někde po cestě.

Odesláno (upraveno)

No nevím občas to problém je. V Krušných horách se moc příležitostí nenajde, tam ani moc lidí za celý den nepotkám. Je pravda, že se tam zas najde nějaká studánka s výbornou vodou.

Když jedu na silničce, tak do hospody nepůjdu, abych nechal kolo venku a když požádám někoho na zahradě u baráku tak se občas tváří, co je otravuju. Takže když to jde tak se snažím mít vody dost.

Nejčastěji jezdím do 70 km a to dám na 2 flašky.

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

Hodo, dle me ses fajnsmekr, protoze jak RB tak Kalas maji top produkty:)

tl

Takhle jsem nad tím nepřemejšlel ;) . Jsou samozřejmě lepší biky i hadry, ale já jsem s těmahle českejma produktama fakt docela spokojenej :thumbsup_anim: .

Odesláno

Zrovna včera jsem se vyskytoval v končinách, kde bych opravdu cestou nedoplnil. Ledaže bych o vodu poprosil nějakýho jelena či kance :D . Nikde po cestě fakt žádná občerstvovna a zastavěným územím se naopak snažím vyhejbat jako čert kříži.

Odesláno

pokud si namíchám ionťák tak nemám potřebu nějak moc pít,většinou stačí hlt

sebou vozím pro sichr tabletu na další nápoj kdyby bylo potřeba,ale většinou někde zastavím a dám si vodu,Birel,presso atd.

pokud jedu někam kde vím že nic není,tak mám vak 3l Osprey

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...