Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

A není to při hobby jízdě úplně jedno, zda vydám o 20% více výkonu ? Já si taky kolikrát o 20 km prodloužím trasu, když vím, že ještě můžu. Dělám to přeci pro trénink, aby se člověk zlepšil, unavil, aby si zasportoval. Proto říkám, že to chápu, když by šlo o závod. Ale nechápu to, když jedu na výlet s tím, že se plánuji zastavovat na jídlo, na zajímavé místo apod.

Obzvláště dnešní móda, kdy vidíš 120 kilovýho týpka v legínách a napnutým dresu "pivovar Svijany" ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tomas: já myslím,že když půjdeš se ženou nebo kamarády na večeři, moc lidí v buzyšortkach nepotkás. Bohužel v turistických lokalitách se s tím asi budeš smířit. Na druhou stranu většinou se snažíme sedět venku na zahrádce, abychom viděli na svoje kola. A jak píše kupko,není to o výkonu, ale o pohodlí a funkčnosti.

Odkaz ke komentáři

Než dořešíte elasťáky tak jsem z kola zpátky za počítačem. Po týdnu zase jezdím, po deštích je všude bláta, ale paráda. Fotky nemám, stačí, že všechny závory v lese byly zavřený a musel jsem zastavovat. Potkal jsem dvě srnky, jednu kunu a jednoho zelenýho mužíčka s flintou.

Jo a jel jsem v elasťákách, líp se čistí. :-)

9f0673fa9cb7a22dc5ab549b592db58a.png

Odkaz ke komentáři

Tak design dresu je volba kazdeho soudruha. Reklamni dresy, treba Svijany apod., je podle me kentus, ale jsou i decentni, bez haldy vicemene reklamnich napisu. Gate s vystelkou zadku se taky daji koupit, ze vypadaj jako klasicky sortky (resp.jsou, ale naji navic tu vystelku).

Odkaz ke komentáři

Já jezdím s těmito:

https://eshop.zookee.cz/zbozi/sensor-kalhoty-charger-panske-cerna.html

Mají tu cyklovložku jako elasťáky, ale jsou přes to klasický šortky, takže to vypadá docela normálně. Stejně tak boty mám s SPD, ale takový ty trekový, co se v nich dá chodit aniž bys vypadal jako že máš v prdeli rohlík :D

Ale jinak je to samozřejmě volba každého soudruha, jen jsem to nadhodil, protože mě zajímalo co se honí hlavou těm, co jdou i na prohlídku zámku jako buzny jen proto, že to zrovna začlenili do cyklovýletu :-)

Odkaz ke komentáři

Nemám nic proti pořádnejm chlapům, jenom prostě když je pak nacpeš do upnutýho dresu a legín, tak ztratí i ten poslední střípek důstojnosti :D

No ty voe typickej vrchař papírák.:-)

Kdysi jsem měl volné šortky na horské kolo, pak jsem si pořídil ještě silničku, vyzkoušel cyklo obleček a zjistil, že je to o úplně jiném pohodlí a od té doby jedině upnutý. Nejdříve sponzor Scott, teď co už jedu za svý tak Kalas.

Na zámky, koncerty atd na kole nechodím, pokud jedu s kamarádem, tak někdy pivo.

Ostatně s kuframa ze silničky bych toho stejně moc nenachodil, to jenom Froome v nich běhá :-)

Doporučuju všem co prosazují volné oblečení ať si někdy vyzkouší pořádný cyklo oblečení, pokud jim to sebevědomí dovolí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...