huhu4d Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Pre tu moju je jedno je to lacoste dkny omega alebo yang c'tiang hlavne nech to vyzera podla jej gusta. Ale je to presne ako vravis, aspon si mozem odovodnit svoju zbierku
JaVo1 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) Moje žena nosí tyhle quartzové hoďky Seculus (vánoční dárek ode mně). Edit: Omlouvám se za fotku z netu (ale teď nemám hodinky u sebe). Ve skutečnosti je ten cifr broušená ocel (asi). Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem JaVo1
Pavlucha Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 U nás je to takhle ...(fotky z netu)
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Do práce nosí přítelkyně z důvodu bílé Lennox ( což , vzhledem k náplni její práce schvaluju ). Doma a na jiné příležitosti značku Tissot.
kalbien Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Sveho casu jsem koupil troje TXka a tyhle uz byly na me jakoze fakt gay... takze je ma ted uz ex... myslim ze na zenskou rucku jsou super
odjinud Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ta moje nenosí nic a zarputile cokoliv odmítá. Už jsem na ní zkoušel z mé sbírky kde co. Pravda, dámské hodinky mám akorád z konvolutů :-) a za moc tedy nestojí, ale staré pánské primky, to je dneska dámská velikost.Byl jsem jí ochoten dát i casio g-shock gx-56 s průměrem 55mm, ale nedaly se na ní zapnout a okolo nohy je nosit nechce :-)
gas Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Zadna zmena, draha furt taha sve daytony ...
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 U nás se donedávna střídalo tohle klasický nicmoc,ale líbilo se:
Shollochov Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Ahoj, moje žena má na výběr automatické Seika mechanické PRIMky a digitálky Casio No a nejraději nosí samozřejmě logicky ta Casia.
Ondrej71 Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Nechce nic, porad ji ukazuju co by ji sluselo, ale hodinky ji proste nic neříkají ..
filo-boxer Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Tangente. A ma je moc rada, i kdyz ji hodinky jinak vubec, ale VUBEC nezajimaji.
IzTaPa Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 (upraveno) porad a zase... jen je v patek odlozi a kazde pondeli zacina obligatni zadosti 'narid mi je, prosim...' podotykam, ze ma zapesti 15cm a pepsi maji 39mm... dneska se ji rozzarily oci, kdyz seslo z vymeny - ze by zarodky chrono nemoci? Upraveno 13. dubna 2013 uživatelem IzTaPa
PetrM Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Pěkně jsem se své paní dovolil, zda můžu fotnout její hodinky, a že prý jo...(mám pocit, že jí to je fuk). Všechny mi do objektivu nevlezly... Takže Swatch a módní návrhář Skageny mám rád i já, ale jde o designovku, ale docela kvalitní.. No a těmto DKNY moc nerozumím, poznat kolik je hodin, vlastně o to ani tak nejde..a to samé v bledě modrém (teda červeném) Fossil... Nevím...(jo, vlastně Tschibo a nesmějme se..) bez komentáře.. No a konečně evoluce...Monstra (ale nosí je jen abych měl radost)
Josef01 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 V 13. 4. 2013 v 20:34, IzTaPa napsal: dneska se ji rozzarily oci, kdyz seslo z vymeny - ze by zarodky chrono nemoci? No je si hraj s ohněm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se