YvanD Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Pred par mesiacmi som zenu ukecal aby presla od cinskych módnych blsakoviek aspoň na Casio Sheen. Síce mi tie kamienky prídu dosť gycove ale furt lepie ako preplacane hodinky, ktorým po mesiaci upadnu rucicky prípadne zaoxiduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondras69 Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Manželka nosí quartzky Elysee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 sweet sixteen. ale ty nehty me serou.. nebo je to normalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Je. Jednou doufám v syna, dceru/y bych asi v určitém věku nezvládl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 sibir, ja to mam doma tiez ...je to normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 sweet sixteen. ale ty nehty me serou.. nebo je to normalni? Je to v pohodo, klid. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 jestli s tím zvládá umejt nádobí a podlahu, tak je to v poho a nebo k vám chodí paní na úklid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 No já nevim, v 16ti takový nehty...asi jsem staromódní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 podle me s tim vypada jak k...a, nicmene rict si neda, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Za mě divný. Na ženskej mě takovýhle nechty vždycky sraly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Kdyby to byl kluk, tak by to divny bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 podle me s tim vypada jak k...a, nicmene rict si neda, no.. Tak na to stačí už jenom ten kožich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 No podle nehtů a kožíšku vypadá starší, aby Ti za chvilku domů nepřivedla frajera ve Tvým věku Za mě je to špatný, ale chápu potřebu "být dospělejší" a vyzkoušet si všechno možný. Pak se to obrátí a dámy zas chtěj vypadat mladší a přirozenější... Taky jsme v tomhle věku vymýšleli různý hovadiny typu melíry a někteří bohužel i trošku hůř odstranitelný tuningy typu tetování a piercingů(to mě naštěstí minulo)... každopádně mě umělý nehty nesmí do baráku, no matter věk ženský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tak zase nebuďme takový staromódní...no prostě umělý nehty frčej už nějakej ten pátek, tak co, no.... Já myslím, že už jsme si museli zvyknout na spoustu jinech věcí..ne? Já bych spíš viděl trochu problém ve "vkusu" : tenhle typ tvaru nehtů zvolit k proporcem její ruky z té ruky dělá ruku čtyřicítky, ne šestnáctky... nemůže mít tak úzké nehty, když nemá úzké konečky prstů. Kdyby zvolila širší typ a hlavně s rovnou hranou, nevypadalo by to tak staře... A to ani nechci domýšlet, jaké líčení volí... Možná by místo nespokojenosti s tím, že má umělý nehty, bylo lepší to s ní probrat a trochu to zkultivovat...nota bene, když nosí tak super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibulak Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Zacina me tohle vlakno docela bavit!! Za rok bude mit nehty cerny a treba modry vlasy. Tyhle roky jsou proste turbulentni. A to je vlastne duvod, proc bych nechtel dceru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Tak zase nebuďme takový staromódní...no prostě umělý nehty frčej už nějakej ten pátek, tak co, no.... Já myslím, že už jsme si museli zvyknout na spoustu jinech věcí..ne? Já bych spíš viděl trochu problém ve "vkusu" : tenhle typ tvaru nehtů zvolit k proporcem její ruky z té ruky dělá ruku čtyřicítky, ne šestnáctky... nemůže mít tak úzké nehty, když nemá úzké konečky prstů. Kdyby zvolila širší typ a hlavně s rovnou hranou, nevypadalo by to tak staře... A to ani nechci domýšlet, jaké líčení volí... Možná by místo nespokojenosti s tím, že má umělý nehty, bylo lepší to s ní probrat a trochu to zkultivovat...nota bene, když nosí tak super hodinky Ty seš hotová módní policie ...ale v zásadě máš pravdu, i když já ty umělý nehty prostě nedávám, mě se to nelíbí, ač je to v módě už dlouho... Není nad krásný přírodní...nehty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Moc se ji líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 sweet sixteen. ale ty nehty me serou.. nebo je to normalni?Ty nehty jsou otřesný, takže ji to tady dej přečíst a třeba se uvědomí. To asi těžko co ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 ten na mlíku je nějak nakřivo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ty kokos kto tu frflal ze mimibazar? Sak tato debata tromfne barsjake ultra zenskopipkoidne forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se