Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

Pred par mesiacmi som zenu ukecal aby presla od cinskych módnych blsakoviek aspoň na Casio Sheen. Síce mi tie kamienky prídu dosť gycove ale furt lepie ako preplacane hodinky, ktorým po mesiaci upadnu rucicky prípadne zaoxiduju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

sweet sixteen. ale ty nehty me serou.. nebo je to normalni?

Je to v pohodo, klid. :))

Odkaz ke komentáři

No podle nehtů a kožíšku vypadá starší, aby Ti za chvilku domů nepřivedla frajera ve Tvým věku :death:  :crying_anim: Za mě je to špatný, ale chápu potřebu "být dospělejší" a vyzkoušet si všechno možný. Pak se to obrátí a dámy zas chtěj vypadat mladší a přirozenější... Taky jsme v tomhle věku vymýšleli různý hovadiny typu melíry a někteří bohužel i trošku hůř odstranitelný tuningy typu tetování a piercingů(to mě naštěstí minulo)... každopádně mě umělý nehty nesmí do baráku, no matter věk ženský.

Odkaz ke komentáři

Tak zase nebuďme takový staromódní...no prostě umělý nehty frčej už nějakej ten pátek, tak co, no.... Já myslím, že už jsme si museli zvyknout na spoustu jinech věcí..ne? :) Já bych spíš viděl trochu problém ve "vkusu" : tenhle typ tvaru nehtů zvolit k proporcem její ruky z té ruky dělá ruku čtyřicítky, ne šestnáctky... nemůže mít tak úzké nehty, když nemá úzké konečky prstů. Kdyby zvolila širší typ a hlavně s rovnou hranou, nevypadalo by to tak staře... A to ani nechci domýšlet, jaké líčení volí... :D  Možná by místo nespokojenosti s tím, že má umělý nehty, bylo lepší to s ní probrat a trochu to zkultivovat...nota bene, když nosí tak super hodinky :)

Odkaz ke komentáři

Tak zase nebuďme takový staromódní...no prostě umělý nehty frčej už nějakej ten pátek, tak co, no.... Já myslím, že už jsme si museli zvyknout na spoustu jinech věcí..ne? :) Já bych spíš viděl trochu problém ve "vkusu" : tenhle typ tvaru nehtů zvolit k proporcem její ruky z té ruky dělá ruku čtyřicítky, ne šestnáctky... nemůže mít tak úzké nehty, když nemá úzké konečky prstů. Kdyby zvolila širší typ a hlavně s rovnou hranou, nevypadalo by to tak staře... A to ani nechci domýšlet, jaké líčení volí... :D  Možná by místo nespokojenosti s tím, že má umělý nehty, bylo lepší to s ní probrat a trochu to zkultivovat...nota bene, když nosí tak super hodinky :)

Ty seš hotová módní policie :lol2: ...ale v zásadě máš pravdu, i když já ty umělý nehty prostě nedávám, mě se to nelíbí, ač je to v módě už dlouho... Není nad krásný přírodní...nehty :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...