jonas1 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Aby to nedopadlo jako u me a nakonec jsi neskončil se Seiky na ruce ano, teprve podruhé btw. nemáš k nim plonkový tah? Upraveno 27. března 2016 uživatelem jonas1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Ne, já jsem je schválně koupil na kůžu, protože se mi na tahu nelíbí a navíc ten tah nemá odpovídající mikroregulaci jako mají Pelagos, Submariner nebo aspoň Datejust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Krom JLC Ma doma 2x Calvin Klein...Takze jsme na Tom stejne Gesendet von iPhone mit TapatalkJako neni to jedna vahova kategorie... ale z tech modnich je CK jeste celkem slusna kvalita (samo ve srovnani s guess, armani, MK a obdobnych kramu), pokud je ma uz z ery swiss made... Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem BeeK86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Já jsem v americe zakoupil Bulova Accutron a jsou fakt super Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Longines klasikaNevim zda si je vybrala sama, nebo za pomoci "chronomaga" ale jsou krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Jelikoz dle jejiho tvrzeni hodinky nenosi, a z duvodu, ze mi pri debatach podsouvala jako vzor vkusneho designu DW a obdobne nesmysly z ciny, tak jsem na to sel zlehka... nejdriv lowcost baterkace, jednoduchy, elegantni, a hlavne, libi se ji a nosi je, a v konecnem dulesdku to je to hlavni... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Bells: kde jsi sehnal ty Seiko? Co jsem koukal, tak za slušnou cenu jsem našel tak jen na ebay, ale zrovna u prodejce, který neposílá do CZ, jinak jsou k dostání jen za řádově (2x) vyšší cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 U nas stale spokojenost:-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 zatím je nosí Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Pekne kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Pekne kombo!díky, dokonce jsou ze stejnýho roku, stejná serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Dokonaly:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Bells: kde jsi sehnal ty Seiko? Co jsem koukal, tak za slušnou cenu jsem našel tak jen na ebay, ale zrovna u prodejce, který neposílá do CZ, jinak jsou k dostání jen za řádově (2x) vyšší cenu... Sehnal jsem je na Jomashopu a taky je jeste meli na Ashfordu - cena rekl bych velice dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Igeny jsou jediné, které se jí líbí a které uznává Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Nicmene nove sklicko by si zaslouzily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Mizerná fotka ale máš pravdu, sklíčko je v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Pokud není prasklé,a těsní,tak jen rozleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Někdo to už zkoušel a udělal to špatně, sklíčko není dokulata. Je zkosené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Před třemi roky dostala žena funglofky Seika pětky. Dala jim pořádně zabrat, dost dojebané hodinky. No a dneska se jí na nich pootočil cifr. Ta by dala zabrat i těm putovním Traserům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Porad spolu. Nic bych nemenil:-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se