sibirnaya Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Uz odmita nosit aji bily datejusty, jen ty cerny, pritom neska by se ji tak hodily.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Chrono vývoj? Možná se dívá po jiných PP, AP atd.
rustin Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Manželka má vyřešeno. Doufám.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 Divers, anebo spíš dnes half divers :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Toto mi vcera poslala moja najkrajsia: ze kukaj Čo mám dnes na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Dnes před obědem. jaký je den, manželka neřeší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Dnes před obědem. jaký je den, manželka neřeší.Vidíš, dobře jsme to vybrali ;-). Mně se fakt víc líbily ty druhý s tím strukturovaným cifrem, ale tyhle paní sluší.
ragu Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Hodinky moje, ale žena mi je občas zabaví.
Jeronimo Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Uz odmita nosit aji bily datejusty, jen ty cerny, pritom neska by se ji tak hodily.. Dnes před obědem. jaký je den, manželka neřeší. Hodinky moje, ale žena mi je občas zabaví. Moc hezké fotky pánové.
M@chino Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Stále baví... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Mojej som nadelil pár perlonov na leto Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Upraveno 10. července 2019 uživatelem minimus80
szeryng Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Moje drahá má tyhle moc ráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
špelda66 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 SNK543 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Hodinky moje, ale žena mi je občas zabaví. Moc pekne(a)
AndyAaron Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Za ty leta jsem v tomhle vlakne jeste nebyl...
Bells Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Vybrala sama, nebo ty? Moc pěkný kousek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se