NERO.8 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 PŘED NEDÁVNEM V SEKCI PANERAI PROBĚHLA DISKUZE ZDA KOUPIT PAM 422 NEBO PAM 423 ( VLÁKNO ZALOŽIL MaxT ).TADY BYLO O OBOU HODINKÁCH ŘEČENO VŠE PODSTATNÉ.HLASOVAL JSEM TEHDY PRO 422 A SNIL DO BUDOUCNA O VÝMĚNĚ ZA DVA KOUSKY Z MÉ SBÍRKY. UBĚHL NĚJAKÝ ČAS, A KDYŽ JSEM JE MĚL TENTO TÝDEN PŘED SEBOU NA ŽIVO OBOJE, ZAČAL JSEM VÁHAT.POMOHLA MENŠÍ PROCHÁZKA MĚSTEM, VČETNĚ PORADY S MANŽELKOU A TELEFONICKÉ PORADY SE ST1GEM.VRÁTIL JSEM SE NAKONEC PRO PAM 423.JSOU ÚŽASNÉ ... ZLATÉ RUČIČKY, VYPOUKLÉ SKLÍČKO, REZERVA 72 HODIN, RUČNÍ NÁTAH, VELIKOST 47 MM ... OMLOUVÁM SE, ALE BYL JSEM Z NICH TAK NADŠENÝ, ŽE JSEM SI NA PRVNÍCH FOTKÁCH ANI NEUVĚDOMIL, ŽE NEJSOU NATAŽENÉ . DALŠÍ DEN JSEM SE VRÁTIL DO OBCHODU A POPROSIL O PŘEHOZENÍ NA ČERNÝ ŘEMEN ( BROUŠENÁ KŮŽE ). NA PŘEDSTAVENÍ HODINEK JSEM ZVOLIL TROCHU ODLIŠNOU FORMU ( FOTOPŘÍBĚH ) A SPOJIL MŮJ ZÁŽITEK Z NOVÝCH HODINEK S ATMOSFÉROU ITALSKÉHO MILANA, NÁVŠTĚVOU DESIGNOVÉ VÝSTAVY A VÝSTAVY PANERAI. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Krásné fotky a krásné hodinky, dobrá volba, gratuluji!
Eman2208 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Paráda, paráda a ještě jednou paráda !!! Gratuluji a v koutku duše doufám, že i já se jednou dočkám !!!
panedge Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 No pane jo,takovyhle vylety,to je pohadka.Proste OP jsou nejlepsi!
gas Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Skvele tezka volba, cisty design nebo frajerska rezerva chodu na cifru ? Asi bych sel stejnou cestou, cim vic komplikaci tim vic panerai jsou super
Jakubisko Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 No tohle? To je těžká paráda!A super výlet
Cyril Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 My uz jsme si to dneska vsechno rekli, ale chci ti pochvalit fotky a povidani. Moc pekny. A musim rict, ze i pres 47mm s pouzdrem 1950 tyhle hodinky nejsou prehnane velky. Takze jeste jednou gratulace. Jen tak dal! :-)
Josef01 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Paráda, gratuluji ovšem jsem zklamán já jsem hlasoval pro 422
ZJ Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 ...no paráda,krásné hodiny v mém oblíbeném městě,gratuluju
tombed Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 NERO.8 jede na vlně! Gratuluji, jsou úžasné...
Daemonultimate Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Perfektní stroj uvnitř,ten pocit,když už má člověk něco vytouženýho na ruce je nepopsatelnej a ještě takový skvělý místo nákupu...Ta fotka s obchodem,úplně cítím to napětí.Gratuluju.
bandicoot Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Jednoznacne spravna volba. Ty jsou... To sklo tomu dava neskutecny grady.
NERO.8 Odesláno 15. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 MOC DÍKY VŠEM ZA GRATULACE A POZITIVNÍ OHLASY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Kurnik,to je bombová fotka,ten dial,to je žrádlo.Většinou se takto nepíši,ale tedˇ musim.
MaxT Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) No ne? A to jste všichni prudili že mám koupit 422. Gratuluji moc. Akorát už nemůžu machrovat, že jsem tu jediný.Na druhé straně, alespoň nás je víc na zodpovězení otázky kam dál. Drahé kovy mě neberou, výrazné rezervy chodu taky ne a z hlediska designu který mě zajímá hlavně si myslím, že řada 42. je top. Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem MaxT
NERO.8 Odesláno 15. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 No ne? A to jste všichni prudili že mám koupit 422. Gratuluji moc. Akorát už nemůžu machrovat, že jsem tu jediný. Je to jiné, když je máš před sebou. Rozhodnutí to ale bylo těžké. Machrovat můžeme spolu , a to i do budoucna asi bude problém, protože máme hodně podobný vkus. Ty 425 mi taky nedají spát, ale kdyby to vše nestálo tolik peněz .
MaxT Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) Je to jiné, když je máš před sebou. Rozhodnutí to ale bylo těžké. Machrovat můžeme spolu , a to i do budoucna asi bude problém, protože máme hodně podobný vkus. Ty 425 mi taky nedají spát, ale kdyby to vše nestálo tolik peněz .No, se 425 nespěchej. Procházím právě rekonstrukcí domu a jak už to bývá u všech rekonstrukcí, cena je už skoro x2. Takže kdo ví?Jinak s rozhodováním jsem to měl jinak. Byl jsem jasně rozhodnut pro 423. Vy jste mě tady tak zviklali, že jsem do Mnichova odjížděl vlastně pro 422 no a na místě jsem zjistil, že 422 jsou od rána zarezervovány, tudíž bylo rozhodnuto. PS: Takhle móóóc ti budou slušet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem MaxT
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) Sluší jim to vedle sebe.Parádní stroje. Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem Daemonultimate
NERO.8 Odesláno 16. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 No, se 425 nespěchej. Procházím právě rekonstrukcí domu a jak už to bývá u všech rekonstrukcí, cena je už skoro x2. Takže kdo ví?Jinak s rozhodováním jsem to měl jinak. Byl jsem jasně rozhodnut pro 423. Vy jste mě tady tak zviklali, že jsem do Mnichova odjížděl vlastně pro 422 no a na místě jsem zjistil, že 422 jsou od rána zarezervovány, tudíž bylo rozhodnuto. PS: Takhle móóóc ti budou slušet O tom, že mi budou slušet nepochybuji, ale ještě by to chtělo přidat nějaký tip na nestřeženou banku .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se