kubson Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 pokoušeli jsme se v Sinnu vysvětlit, jakou kontroverzi tohle spojení u nás způsobilo - jenom nechápavé pohledy
Roman-ZA Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Riesil by som to v inom farebnom prevedeni, pouzil klasicku skodovacku zelenu v kombinacii s ciernou a bielou. K ostatnemu sa nevyjdrujem, je to zbytocne.
CEGY Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Prostě reklamní hodinky, byť od Sinnu. I kbybych vlastnil superba, tak bych hodinky s nápisem Škoda Superb nenosil. Čistě můj názor.
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 pokoušeli jsme se v Sinnu vysvětlit, jakou kontroverzi tohle spojení u nás způsobilo - jenom nechápavé pohledy Proč kontroverzi?Hodinky jsou normální, nevadí mi.Akorát průhled je ošklivej, takhle holou 7750 člověk vídá v nejlevnějších hodinkách.Možná by jim plastický plný dýnko s rytinou Superba či znaku Škoda slušelo více. A nebo rotor mohl být ve tvaru té škodovkářské slepice z loga.
kubson Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Proč kontroverzi? diskuze už je hodně promazaná?
cali Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 presne tak, hodinky su uplne v pohode, mat superba kludne ich budem nosit.... ak mi na nich nieco vadi tak megapriehlad, trepat priehlady na najbeznejsie ETA stroje len aby kazdy videl ze tam naozaj nie je baterka mi pride lacne a zrovna u sinn ktori sa hraju na tool watch ma to mrzi o to viacej.
skalis Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Michale, maji sice 7750 ve verzi holota, ale za ty prachy jsou z hlediska pouzdra v plny palbe - 2x safir a vsechny ovladaci prvky sroubovaci! Za to u standardniho modelu zaplatis vyrazne vic. Navic mi k autohodinkam ta technicisni podoba strojku celkem sedi, i kdyz bez pruhledu by byly urcite lepsi...Proč kontroverzi?Hodinky jsou normální, nevadí mi.Akorát průhled je ošklivej, takhle holou 7750 člověk vídá v nejlevnějších hodinkách.Možná by jim plastický plný dýnko s rytinou Superba či znaku Škoda slušelo více. A nebo rotor mohl být ve tvaru té škodovkářské slepice z loga.
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Rotor jako znak Škodovky by to pozvedl, Honzo Pouzdro je hezký a kvalitní, to souhlasím. Kubo, to je nešvar, to mazání, pak toho polovina ztrácí smysl a logiku Kolik jich Sinn vyrobil, nevíš?
Vlcak Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 (upraveno) Kolik jich Sinn vyrobil, nevíš? Na úvodních fotografiích je na rotoru vygravírováno 44/100. Takže předpokládám 100 kousků. Upraveno 3. května 2013 uživatelem Vlcak
cigi Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 pokoušeli jsme se v Sinnu vysvětlit, jakou kontroverzi tohle spojení u nás způsobilo - jenom nechápavé pohledy tentokrát chápu nechápavé pohledy
JR_2010 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Nejlepší na tom všem je, že ty hodinky se do Merchandise Shopu Škodovky nakoupily při uvedení Superba II na trh, tedy někdy v roce 2008 a nabízely se tuším za něco okolo 40.000 K aniž by to tady někdo zaregistroval, zajímavější ale je, že se minulý rok daly v tom samém Shopu do výprodeje za cca 21.000 K a doteď si drbu hlavu, že jsem si je nekoupil, celkem rychle zmizely.
geometr Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Nelíbí se mi, když se značka i když renomovaná (i kdyby to byl Rolls Royce) auta tiskne na ciferník hodinek renomované značky. Nějak nechápu, že to výrobce hodinek vůbec dopustí. Něco jiného mohou být plastové Swatchky jakožto reklamní cetka, ty jsou k tomu přímo stvořené. Jiné by bylo, jak tady jiní psali, kdyby byl třeba rotor vyveden ve tvaru znaku Škody, nebo plné dýnko s plastickým znakem Škody, nebo podobou Superba, to mi přijde vkusnější - jako takové věnování Superbu, nebo jeho majiteli. A hodinky by to v očích některých nedegradovalo. Myslím, že Superb nemusí mít reklamu na ciferníku Sinnů a ani Sinn se nepotřebuje prezentovat nějakým typem Škodovky.
JR_2010 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Musím se opravit, teď mi docvaklo, že to, o čem jsem psal výš patřilo pod edici Laurin&Klement, tyto Superb jsou pravděpodobně jen limitka pro Německo. Tak už mlčím...
camlost Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 People: O edici pro Mazdu jsem nevěděl, a tak jsem prohledal web, když jsem se o ní dočetl v tomto vlákně (mám M6ku). Bohužel jsem našel jen ty hodinky, jejichž obrázky jsi sem následně vložil. A musím souhlasit s panedgem, že se mi tedy vůbec nelíbí. Kdybych měl MX5ku, tak, dejme tomu, ty modré. Ale ten zbytek... škoda slov. :-) Každopádně je o něco větší motivace prostudovat nabídku Sinn na chronoshopu. :-)
EDYMI Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Keď môže IWC vyrábať pre PRADU a Breitling pre FSC a Bombardier. Tak nechápem prečo tu Sinn a Superb budí také pobúrenie.Raz darmo, marketing a peniaze dnes hýbu svetom a s tým asi nič nenarobíme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 U mně stejná tragédie jako Škoda Superb by Sinn (věc názoru). Nelíbí se mi ani jedny. A třeba tachymetr v letadle (Bombardier Breitling)? K čemu?
stepecken Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 No tie IWC by som nejako prekusol ako darček
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se