Pulsar Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 ODLESK!!!!!! jak je na tom odlesk ve srovnani oranzove monstra s cernymi?????? mám zkušenost ze černý ciferník ač s antireflexem při přímém naklonění hází odlesky a není přímem pohledu čitelný.
People Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 technicky dotaz. Nove a stare monstra maju rovnaku lunetu, alebo je tam rozdiel?
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Mají stejnou lunetu opticky,jestli i technicky,nevím,ale asi jo,stejně i s ochranou.
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Tak vycleno a už jsou doma Teď mě na chvilku omluvte, musím sem jim věnovat
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Tak jo, tady je pár fotek mobilem Ještě bych k nim něco napsal, ale teď vůbec nevím co
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Třeba něco o skvěle rámovanejch indexech a nebo,jestli dobře vidím,o kyklopu nad day-date,to se často nevidí.Sněhuláci jsou moc pěkný.
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 To je pravda, vypadají úplně jinak, jsou leskle orámované. Lupa je super, jen je to to trochu nezvyk Číslo je to 1821 (z 2555ks) a pouzdro a tah (kromě spony) je v matném provedení, asi jako upravený drákula co sem dával Chumpus (na minulé stránce). Toho jsem si vlastně všiml až potom, co jsem sundal původní tah a chtěl tam nasadit zkrácený z černých M. (abych si dojebával pořád jen jeden), tak mě ten rozdíl úplně praštil do očí... i sklo je jiné, zkusím to nafotit, aby byl vidět ten rozdíl. Teď je mám na hadru, protože jsem si nechtěl zkoušet zkracování tahu zrovna na tomhle kusu.Jsou pěkné, mám z nich radost Zítra jdou se mnou do práce, tak uvidíme, jak jim půjde kancldiving
lukin_ova Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Snow monstra ... hmmm ... gratuluji. Tuším, že první na fóru. Tomu už říkám láska k Monstrům.Velká poklona.
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Děkuji Já myslím, že jsem je tu někde na fotkách viděl, ale nevím jestli je tu někdo ještě má Ještě jedna fotka, kde je vidět, že to není lesklé...
Chumpus Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Monster limitka? Vyhazování peněz Ne, samozřejmě gratuluji, jsou parádní.
lukin_ova Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 V 16. 4. 2014 v 19:09, Jörg8X napsal: Děkuji Já myslím, že jsem je tu někde na fotkách viděl, ale nevím jestli je tu někdo ještě má Ještě jedna fotka, kde je vidět, že to není lesklé... Já mám v šuplíku tohle ... viz níže ... ale originál je originál. Jsem rád, že v tom nejsem sám ...Posílám SZ .....
Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 V 16. 4. 2014 v 18:41, Jörg8X napsal: Tak jo, tady je pár fotek mobilem snow.jpgsnow_black.jpg Ještě bych k nim něco napsal, ale teď vůbec nevím co fajnový balení - na monster limitku je potřeba mít větší koule než na grand seiko = gratulace
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 lukin: tak tyhle fotky jsem myslel YPO: možná, ale přišlo mi to jako dobrý nápad, tak jsem je prostě koupil
rommir Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Gratuluji ,jsou pěkný ! Kdyby měly takhle udělaný indexy všechny starý monstra ,asi bych je měl dodnes.
F.B. Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Jörg8X To je paráda?gratulujem i ja. To tie moje modré tromfne s prstom v nose. Rozhodne naj Monštra. Určite urob čo najviac fotiek na zrovnanie s regulérnymi Monštrami a popíš ten rozdiel. Btw, koľko si "vyplazil", a kde si ich to zohnal? Môžeš kľudne do SZ. Dík F.
Jörg8X Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 V 16. 4. 2014 v 19:49, rommir napsal: Gratuluji ,jsou pěkný ! Kdyby měly takhle udělaný indexy všechny starý monstra ,asi bych je měl dodnes.Nevím, jestli by to černým a oranžovým slušelo... já proti černým prostě nemám žádné výhrady
Jörg8X Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) V 16. 4. 2014 v 21:58, F.B. napsal: Jörg8X To je paráda?gratulujem i ja. To tie moje modré tromfne s prstom v nose. Rozhodne naj Monštra. Určite urob čo najviac fotiek na zrovnanie s regulérnymi Monštrami a popíš ten rozdiel. Btw, koľko si "vyplazil", a kde si ich to zohnal? Môžeš kľudne do SZ. Dík F.Ebay, tam se opravdu dá koupit všechno Teď jsou tam jedny tuším za 1250,- USD, což už mi přijde docela dost... Když jsem si googlil kolik stáli "normálně", tak to bylo myslím 700,- USD.Fotky udělám, snad budu mít trochu času o víkendu JendaM: pěkná fotka Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem Jörg8X
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se