Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 7. 2014 v 22:55, wizard-ov napsal:

To je konec... 26.5 2014 jsem objednal Monstra jedničky oranžády... následně jsem je vyměnil za titanové Citizeny... dneska jsem objednal další Monstra oranžády ale už dvojky (jedničky nebyly), protože je "nutně" pořebuju,  stálo mě to 70 dolců navíc a to ještě nevím, jak dopadnou celníci, jako je mi ze mně na blití...že jsem sem někdy lezl, zlaté Festiny...

a neboj, jak se tak koukam na mistni zkusene a ostrilene harcovniky, nebude to jediny kolotoc s monstrama :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Ahoj,

Tak dnes dorazilo na zkoušku "kožený" Nato a no..... nic-moc. Taky už jsem dospěl k tomu, že na tahu jsou Monstra nejlepší kombinace.

post-32673-0-61902900-1405943514_thumb.jpg

post-32673-0-66835100-1405943526_thumb.jpg

Odesláno
  V 21. 7. 2014 v 11:52, simsa napsal:

Ahoj,

Tak dnes dorazilo na zkoušku "kožený" Nato a no..... nic-moc. Taky už jsem dospěl k tomu, že na tahu jsou Monstra nejlepší kombinace.

Pro me jsou nejlepsi Monstra na hadre. Tah proste nezvladam a tak uz sel z domu a dela radost jinemu majiteli.

Odesláno
  V 23. 7. 2014 v 5:35, Beet napsal:

Pro me jsou nejlepsi Monstra na hadre. Tah proste nezvladam a tak uz sel z domu a dela radost jinemu majiteli.

Mám podobný názor. Mám černá Monstra. Koupil jsem je nové na tahu. Postupně jsem na nich vyzkoušel nato a gumu Z20 (ta mi přijde asi nejkomfortnější, ale vypadá divně). Tah se mi už asi 3 roky povaluje v ochranné folii a neskrácený v šuplíku.

(Jestli ho někdo budete chtít, tak se ozvěte. Mě je k ničemu. Klidně pustím nějakému nadšenci gratis - akorát ho nikam nebudu posílat ať mě to ještě něco nestojí - předám ho osobně v Praze nebo v Lounech - opět nikam jinam jezdit nebudu.)

Odesláno

jo tak to máme stejný názor. pořád jsem přemýšlel zda monstra na gumě či tahu. pak koupil na tahu.  a vadí mě to zůžení članků dole do spony zapínání a trochu ostrá hrana u mikroventilace. 

Odesláno

Hledal jsem a nenašel, proto se zkusím zeptat tady.

Víte o někom, kdo dělá servis na Monstra? Před rokem jsem dceři koupil Orange, nosí je denně a podle toho vypadají. Bude potřeba vyměnit sklíčko, který je doškrábaný  a pravděpodobně bude strženej závit na korunce, drží tak na dvou otáčkách. Vodotěsnost dobrá, loni i letos s nima byla v 10metrech.

Díky

Odesláno

Já bych asi udělal to samé, ještě to sklíčko bych asi vyměnil, ale řešit ten závit... Nevím, nevím :) SKX koupíš za 160,- USD na gumě a máš to :)

Odesláno

navíc ten závit u monster asi ani nějak něnit nejde. jako třeba u fortisu kde věděli že ho podimenzovali ku velké korunce.  možná tak nechat dát z seiko 5  obyč korunku a zavit obrousit.  ale to fakt nema cenu. náklady by asi dosáhli  určitě 2/3 ceny nových

Návštěvník Strocek
Odesláno

Když bude strhlej závit na korunce, tak se dá korunka vyměnit, když bude na pouzdře, tak není co řešit, ale stejně jakmile je jeden ze závitů poškozenej, tak ten proti závit bejvá zpravidla taky. S náhradními díly (kromě strojků) vyloženě určené pro jednotlivé modely (pouzdro, dýnko, luneta, cifr, ručičky atd), bych to viděl docela špatně, protože Monstra v Čechách nebudou zas tak rozšířený. Jednou jsem se ptal zastoupení Seiko pro ČR na originál gumovej řemínek na monstry (ten co má u stěžejek vyraženou značku Seiko) a docela to byla darda a hlavně se muselo čekat tuším, že snad měsíc dva, protože by se musel objednat. Podle tý lhůty bych řekl, že by proto to někdo jel na kole...a to šlo o gumový řemínek, který si myslím, že by měl jít na odbyt. Takže můžeš zkusit napsat zastoupení Seika pro ČR tím nic nezkazíš, a nebo prodejcům co je nabízejí v e-shopech jestli to opravují, ale myslím, že jak psali ostatní, tak tě nový zřejmě neminou. 

Odesláno

Závit je proti mým BM kratší, ale těsní. Tam by stačila asi jen kontrola, sklíčko je na fotce. Zasloužilo by výměnu, jestli ho neseženem, tak taky vydrží. Hodinky jsem kupoval od zdejšího člena, lehce nošené, od té doby je nesundala. Takže kdybyste věděli o někom, kdo má a umí vyměnit sklíčko, dejte prosím vědet

post-22153-0-26893600-1406140355_thumb.jpg

Odesláno
  V 23. 7. 2014 v 9:24, Čajíček napsal:

Mám podobný názor. Mám černá Monstra. Koupil jsem je nové na tahu. Postupně jsem na nich vyzkoušel nato a gumu Z20 (ta mi přijde asi nejkomfortnější, ale vypadá divně). Tah se mi už asi 3 roky povaluje v ochranné folii a neskrácený v šuplíku.

(Jestli ho někdo budete chtít, tak se ozvěte. Mě je k ničemu. Klidně pustím nějakému nadšenci gratis - akorát ho nikam nebudu posílat ať mě to ještě něco nestojí - předám ho osobně v Praze nebo v Lounech - opět nikam jinam jezdit nebudu.)

SZ.

F.

Odesláno
  V 23. 7. 2014 v 12:37, gunman napsal:

Hledal jsem a nenašel, proto se zkusím zeptat tady.

Víte o někom, kdo dělá servis na Monstra? Před rokem jsem dceři koupil Orange, nosí je denně a podle toho vypadají. Bude potřeba vyměnit sklíčko, který je doškrábaný  a pravděpodobně bude strženej závit na korunce, drží tak na dvou otáčkách. Vodotěsnost dobrá, loni i letos s nima byla v 10metrech.

Díky

korunku na monstrech (taky jsem ji strhnul ani nevim jak - spíš "vono samo") mi kdysi měnil Mechano, sehnal ji Kubson. takže bych se zkusil obrátit na ně. nebo na chronograph.com - nějaký díly tam na seika mají, tak bych se zkusil zeptat. jinak origo sklo mi měnil na black knightech Frýdl z Florence, taky ho sehnal. takže na monstra by to neměl být problém. přijde mi to jaksi víc sympa dát do kupy hodinky ke kterým už mám vztah, než hrr hrr kupovat hned nový a tydle zahodit a nazdar..

..i když... docela by se mi hodil funkční dobře jdoucí 7s26... :)

Odesláno
  V 23. 7. 2014 v 9:24, Čajíček napsal:

Tak tah je už nejspíš fuč. Dneska by si ho měl zájemce vyzvednout.

Odesláno

Už mně přišly ty SKX009, tak jen takový technický dotaz. Jak se dá vůbec poškodit závit? S hodinkama začínám, tak se radši informuju. Musí se se šroubovací korunkou zacházet nějak speciálně opatrně?

Odesláno

Zrovna u SKX musíš s korunkou extra opatrně. Nevím, jak se to klukům z Japonska podařilo, ale takle špatnou korunku/závit, jako mají skx007/9 jsem zatím neměl. Takže bacha na chycení přes závit, nejít na to silou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...