Ondrej71 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Moc se těším na Francie vs Rusko, čekám hodne zajimavy hokej, Frantíci se ukazuji v nejlepším světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Uf,ale byly to zas nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Jooooooo!!! Kdo by to byl na začátku řek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Jooooooo!!! Kdo by to byl na začátku řek!no neviem, ja som to aj celkom cakal. francuzi hrali vyrovnany hokej s kazdym superom v skupine a prehra s talianskom bolo asi len nestastne zakopnutie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Frantíci snad ještě něco ukážou proti Ivanovi,mají na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Uff, ne4vy, ale dobry. S usa by to chtelo zacit od zacatku a neco uhrat v obrane, davat jim 3golovyho fora by se nemuselo vyplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Přepiště dějiny! Česká republika poráží Francii... Škoda, že pamatuju Nagano, tohle prostě nestačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 No neskutočne som zvedavý na rusakov so zabozrutmi.Ak to Rusi prehraju to bude tretia svetová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) FRA hráli dobře, ale být náše koncovka přesnější, tak to skončilo 9:4 tak nevím. Hra se mi líbí, ale z tolika šancí musí být více gólů :-( Upraveno 20. května 2014 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Přepiště dějiny! Česká republika poráží Francii... Škoda, že pamatuju Nagano, tohle prostě nestačí...jj vidím to stejně ale už včera co jsem koukal hráli žabožrouti fakt dobře,dnes to jen potvrdili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Kluci, naši fotbalisti taky hráli kdysi finále MS anebo vyhráli Euro, ale ty doby uz jsou pryč. Plakat a vzpomínat je marne. Frantici porazili Kanadu i Slováky, takze těžkej zapas. A jedem dal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 no kloubouk dolů před něma,hráli fakt dobřehorší s náma to bude,přijde mi že první dva zápasy jsme hráli mnohem líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Kluci, naši fotbalisti taky hráli kdysi finále MS anebo vyhráli Euro, ale ty doby uz jsou pryč. Plakat a vzpomínat je marne.Přesně tak, teď nastala doba kdy se za úspěch bude považovat postup do čtvrtfinále. Musíme počkat až dorostou ty mladý a otrkaj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Líbí se mi Sobotka a Sekáč. Nejvíce ale Jirka Sekáč - někdy si ho podle kliček pletu s Jágrem. Ten kluk má budoucnost. Už ve Lvu se mi líbil. Ta bojovnost, to je něco neuvěřitelného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Konecne nebudou MS a olympiada zalezitosti 4-5 tymu. To se pak mistry stavalo docela "lehce". Jsem zvedavy jak se tem "novym" tymum bude darit v budoucnosti. Viz Svycarsko je toho prikladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Konecne nebudou MS a olympiada zalezitosti 4-5 tymu. To se pak mistry stavalo docela "lehce". Jsem zvedavy jak se tem "novym" tymum bude darit v budoucnosti. Viz Svycarsko je toho prikladem.Tohle si myslím taky, na soudy je moc brzo, ale Francie, Norsko či Bělorusko s Lotyšskem jsou příslibem toho, že to i příště nemusí být nuda ( nemluvím o Švýcarsku či Německu, který do tohohle už tak nějak počítám s určitostí ). Musej to ale potvrdit vícekrát, než jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak tomu dnešku řikám skvělej časovej rozvrh :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 no já doufám že na to kouknu na netu při práci,že to pojede a nebude to haprovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Mam dnes volno, tak budu koukat na vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 No a já v rámci zachování nervů a rodinného klidu nebu koukat radši na nic.Večer si o tom v klidu přečtu tady............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se