Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mazec.... dva tisíce dolarů a pořád ještě 4 dny do konce...a to jsem si naivně myslel, že takovýhle stav je tak do 1500 USD. Musím přidat ještě jednu fotku-neskutečná nádhera:

4.jpg

Odesláno (upraveno)

Mazec.... dva tisíce dolarů a pořád ještě 4 dny do konce...a to jsem si naivně myslel, že takovýhle stav je tak do 1500 USD. Musím přidat ještě jednu fotku-neskutečná nádhera:

Nádhera. A to se mi před půldruhým rokem zdálo 800 dolarů za podobný kousek moc peněz :crying_anim:

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Dnes jsem se byl podívat do Pařížské na nové hodinky Tag Heuer Aquaracer 500M Ceramic a cestou jsem si všiml, že v Carollinu vyprodávají starší modely Omega s třicetiprocentní slevou. Většinou speedmastery.

Odesláno

zatorak: Dík! Nevíte náhodou někdo něco kapku konkrétnějšího, jaký tam maj modely ve slevě?

Nevím přesně. Prodavač o nich mluvil jako o moonwatch. U některých byla původní cena kolem 110. Potom mají ještě dražší kolem 180.

post-26465-091298300 1358263500.jpg

Odesláno

Dík, byl jsem se mrknout, kromě těch Speedmasterů tam maj krásný DeVille na tahu, černej cifr, s 8500. Původně 130, teď 30% dolů, to mi přijde solidní.

Odesláno

Dnes jsem v Pařížské ulici v Praze na výloze Carollinum viděl nalepený nápis "Sleva 30% - 50%". Chodím tam skoro denně a musím podotknout, že to není taková ta nálepka, kterou mají některé prodejny nalepenou celoročně. Cenovky ale ve výloze neměli, takže nevím, do jaké míry to je po slevě výhodná koupě. Jelikož jsem momentálně hodinkami saturován, tak jsem se na ceny ani neptal.

Odesláno

Dnes jsem v Pařížské ulici v Praze na výloze Carollinum viděl nalepený nápis "Sleva 30% - 50%". Chodím tam skoro denně a musím podotknout, že to není taková ta nálepka, kterou mají některé prodejny nalepenou celoročně. Cenovky ale ve výloze neměli, takže nevím, do jaké míry to je po slevě výhodná koupě. Jelikož jsem momentálně hodinkami saturován, tak jsem se na ceny ani neptal.

Pokud by měli Hamilton Open Heart s 50 % slevou tak bych uvažoval:).

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s tímhle shopem? http://www.hodinkytraser.cz/

Ahoj, jsem provozovatel tohoto eshopu. Máš-li zájem o hodinky nebo potřebuješ bližší informace, tak se na mě můžeš obrátit. Ať už tady na fóru nebo na kontaktních údajích na http://www.hodinkytraser.cz/kontakt/

Upraveno uživatelem Jiří Štencek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...