Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

No vida, oba jsme ušetřili 15k, to je dohromady 30k a tím se už dá něco podnikat

Prodejce je na Chrono24 evidentně nový, na svých stránkách www.gibishop.com (není to kibishop, tak mi to nemažte) nabízí opravy a repase nejrůznějších značek, takže tady asi budou mít původ ty levné Glyciny. Ale dát patnáct místo čtyřiceti mě i tak přijde výhodné a to i včetne toho, že si všímám mizerné úrovně fotek a neoriginálního řemínku na SST 6. Ale kupovat je nebudu, stačí mi SST 12.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim kam s tim, tak to dám sem. Kamarád mi poslal link na zajimavý projekt Brathwait

designove povedene, ale $150-185 za rondu, kdyz za podobny penize se daji sehnat mechaniky od Orientu?

asi nejvetsi fail je NATO k oblekovkam - to dokaze kombinovat akurat   g r i n g o, zbytek zemekoule ma aspon trochu vkusu :)

edit: g r i n g o   je cenzurovane slovo...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

asi nejvetsi fail je NATO k oblekovkam

Hispterovi NATO stačí.

Zajímavá je cena za ciferník s plastickými indexy $3.75 USD. Ve srovnání s cenou tištěného ciferníku tradičního českého výrobce.

Odkaz ke komentáři

Spíš mě zaujal ten koncept a řečičky okolo než hodinky.

aha, ted jsem si to precetl... chris ward otevrene priznava, ze prodava svoje hodinky za 10x vyrobnich nakladu. tady mi vyrobni naklady vysly na $55.00 + dopravu, kterou davaji zdarma... docela tight...

kazdopadne zajimava je taky firma - registrovana v UK, info linka je to norska a posilaji z US (predpokladam, ze vyroba cina) - globalizace...

edit: ale musim uznat, ze stranku maji super udelanou, vcetne fotek - vytvari to dobry dojem luxusu...

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Zatímco v zahraničí je nový model Pan Europe běžně dostupný, u nás se slibovaný termín dodání posouvá z června na červenec a nyní slibují AD konec srpna nebo začátek září. Je to selhání obchodního zastoupení v ČR nebo považují český trh Švýcaři za podřadný?

edit: překlep.

Upraveno uživatelem mazzi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...