Marcus Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Kdyby někdo zatoužil po velice levných a naprosto přesných oblekovkách. Design se mi zdá celkem zdařilý, jenom nechápu, jak funguje ten ukazatel data.http://www.tchibo.cz/naramkove-hodinky-rizene-radiovym-signalem-p400048781.html
martigen Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 pokud tu to už je tak se omlouvám. co na ně říkáte?? http://aukro.cz/omega-seamaster-automatic-300m-i4544673577.html#tabsAnchor
Peta-Biker Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Na bazosi jsou hezke Longiny Legend Divery. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/38364688/Nove-Longines-Legend-Diver-300M-automatic.php
Návštěvník Kamil Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Zajímavé divery Daniel Mink v chronu a mohly by jít za slušnou cenu.
Exiztence Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Steinhart limitka s krásným modrým cifrem:http://forums.watchuseek.com/f29/steinhart-terra-incognito-rare-limited-edition-like-new-eu-1075463.html
semi001 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Na bazosi jsou hezke Longiny Legend Divery. http://obleceni.bazos.cz/inzerat/38364688/Nove-Longines-Legend-Diver-300M-automatic.phpJojo a koupené tady na foru
Anarki Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Zdravím pánové, Rád bych se zeptal, nemáte někdo zkušenosti s *kvalitními* replikami hodinek, resp. zahraničními prodejci ? Konkrétně by mne zajímala značka Breitling. Věc se má tak, že jsem si před pár lety pořídil originál z druhé ruky, který ovšem i tak nestál zrovna málo peněz a tudíž jsem poměrně nervózní když je mám na ruce. Výsledkem je, že si je vezmu párkrát do roka když se účastním nějaké společenské akce a jinak je mám schované doma. Přitom bych rád nosil hodinky každý den a jiné než ty co mám se mi moc nelíbí. Tak mne napadlo vyřešit to tak, že bych si na běžné nošení koupil kvalitní repliky a originály nosil jen když bude nějaká speciální příležitost. Měl jsem možnosti porovnat originál od jistého výrobce s replikou zakoupenou v Číně v přepočtu za necelých 10 tis. kč a nebyl tam vůbec žádný rozdíl /pominu-li strojek pochopitelně/. Něco takového bych si představoval. Předem děkuji za rady a omlouvám se nadšencům, kterých jsem se tímto mohl (ale doufám, že nikoliv) dotknout. Povídat si na toto téma snad proti pravidlům není :-)
siwi Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Zdravím pánové, Rád bych se zeptal, nemáte někdo zkušenosti s *kvalitními* replikami hodinek, resp. zahraničními prodejci ? Konkrétně by mne zajímala značka Breitling. Věc se má tak, že jsem si před pár lety pořídil originál z druhé ruky, který ovšem i tak nestál zrovna málo peněz a tudíž jsem poměrně nervózní když je mám na ruce. Výsledkem je, že si je vezmu párkrát do roka když se účastním nějaké společenské akce a jinak je mám schované doma. Přitom bych rád nosil hodinky každý den a jiné než ty co mám se mi moc nelíbí. Tak mne napadlo vyřešit to tak, že bych si na běžné nošení koupil kvalitní repliky a originály nosil jen když bude nějaká speciální příležitost. Měl jsem možnosti porovnat originál od jistého výrobce s replikou zakoupenou v Číně v přepočtu za necelých 10 tis. kč a nebyl tam vůbec žádný rozdíl /pominu-li strojek pochopitelně/. Něco takového bych si představoval. Předem děkuji za rady a omlouvám se nadšencům, kterých jsem se tímto mohl (ale doufám, že nikoliv) dotknout. Povídat si na toto téma snad proti pravidlům není :-) Anarki, to jsi tady úplně špatně !!!!!!!
mazzi Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Anarki, díval ses na dnešní datum? Je sice prvního, ale září. Apríl opravdu není.
tmoris Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Zdravím pánové, Rád bych se zeptal, nemáte někdo zkušenosti s *kvalitními* replikami hodinek, resp. zahraničními prodejci ? Konkrétně by mne zajímala značka Breitling. Věc se má tak, že jsem si před pár lety pořídil originál z druhé ruky, který ovšem i tak nestál zrovna málo peněz a tudíž jsem poměrně nervózní když je mám na ruce. Výsledkem je, že si je vezmu párkrát do roka když se účastním nějaké společenské akce a jinak je mám schované doma. Přitom bych rád nosil hodinky každý den a jiné než ty co mám se mi moc nelíbí. Tak mne napadlo vyřešit to tak, že bych si na běžné nošení koupil kvalitní repliky a originály nosil jen když bude nějaká speciální příležitost. Měl jsem možnosti porovnat originál od jistého výrobce s replikou zakoupenou v Číně v přepočtu za necelých 10 tis. kč a nebyl tam vůbec žádný rozdíl /pominu-li strojek pochopitelně/. Něco takového bych si představoval. Předem děkuji za rady a omlouvám se nadšencům, kterých jsem se tímto mohl (ale doufám, že nikoliv) dotknout. Povídat si na toto téma snad proti pravidlům není :-)Jsou i originalnejsi zpusoby jak se tady nechat zabanovat
Kluk jako buk Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Proč jseš nervózní, když je máš na ruce? Žiješ/pracuješ snad v nebezpečný čtvrti?
Exiztence Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Co ty lidi k těm fakovým Bčkám tak táhne
Rodkopf Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Zdravím pánové, Rád bych se zeptal, nemáte někdo zkušenosti s *kvalitními* replikami hodinek, resp. zahraničními prodejci ? Konkrétně by mne zajímala značka Breitling. Věc se má tak, že jsem si před pár lety pořídil originál z druhé ruky, který ovšem i tak nestál zrovna málo peněz a tudíž jsem poměrně nervózní když je mám na ruce. Výsledkem je, že si je vezmu párkrát do roka když se účastním nějaké společenské akce a jinak je mám schované doma. Přitom bych rád nosil hodinky každý den a jiné než ty co mám se mi moc nelíbí. Tak mne napadlo vyřešit to tak, že bych si na běžné nošení koupil kvalitní repliky a originály nosil jen když bude nějaká speciální příležitost. Měl jsem možnosti porovnat originál od jistého výrobce s replikou zakoupenou v Číně v přepočtu za necelých 10 tis. kč a nebyl tam vůbec žádný rozdíl /pominu-li strojek pochopitelně/. Něco takového bych si představoval. Předem děkuji za rady a omlouvám se nadšencům, kterých jsem se tímto mohl (ale doufám, že nikoliv) dotknout. Povídat si na toto téma snad proti pravidlům není :-) Prosím potvrď, že to myslíš s tím dotazem vážně a že si někdo nedělá prdel a jde to rovnou do pamětihodností.... :D Urbánní legenda jako prase.
Anarki Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Nečekal jsem, že je takový problém se na toto jen zeptat, kdyby zde např. někdo repliky Breitling prodával, tak bych vaše rozhořčení samozřejmě chápal. V každém případě, je-li můj dotaz proti pravidlům, tak možno smazat a považovat za vyřízené.
Exiztence Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Tak nám aspoň vyfoť ty tvoje Bčka ať víme jestli je to urban legend.
Anarki Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Proč jseš nervózní, když je máš na ruce? Žiješ/pracuješ snad v nebezpečný čtvrti?To ne. Ale prostě z toho nemám dobrý pocit. Ze stejného důvodu jsem si ani po 4 letech nenavykl denně nosit snubní prsten (a to stál "jen" 16 tis. )
warann Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Jsem jedinej, kdo má silnej pocit Déj? vu?
Anarki Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Foto prstenu a hodinek - abych dokázal, že nelžu ? A proč bych to dělal ? Jenom jsem považoval za slušné to trochu rozvést než abych sem jako první příspěvek napsal pouze "Ahoj, kde koupím fake Breitlingy ?"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se