Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Je to možné? http://www.chronomaster.co.uk/iwc.htm IWC

Mint condition IWC Flieger Mk XV spitfire (druhý shora)

Nespletl se: Price is £1,395 or US $3,245 (nemělo by tam být spíše 2395 liber, nebo 2245 USD?). V každém případě je ten kurz divný a ta cena v GBP mi přijde docela nízká...

Upraveno uživatelem Traveller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

su tam hodinky dvojeho druhu bazarove (heuer, zenith, omega, rolex....) a nove(sinn, Marcello,OW ....)... u tych novych je bezne ze uz nejdu zohnat alebo je cena ina pripadne ze vie zohnat kus ktory v ponuke nema... proste neaktualizuje to tak casto.... u tych bazarovych je to co viem vacsinou celkom aktualne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Stejně mám dojem, že tam patří úplně jiný tvar dýnka. A nápis PRIM Czechoslovakia na kalibru Spartaků???

Ze Spartaků mají akorát číselník (možná) a ručky (přebarvené)

Odkaz ke komentáři

Vypredaj remenov www.christopherward.co.uk

Diky za tip! Objednal jsem tam tri kousky a jsem maximalne spokojen. Zatimco Ceska posta nebyla s to mi za tyden dodat balicek ze Zabrehu, tak ve ctvrtek objednane pasky mi z UK dorazily dnes, tedy v pondeli, rano. Kvalita je mnohonasobne vyssi nez cena. Na Omegy bych to nenasazoval, ale na bezne hodinky udelaji ty kousky za £5 parady vic nez dost :thumbsup_anim:

Chtel jsem tam vzit jeste cerneho aligatora, ale bohuzel uz ho v 18mm nemeli :crying_anim02:

Ma nekdo s jejich aligatorem zkusenost?

Samozrejme, jakmile se mi od hodinare vrati ze servisu hodinky, na ktere jsem pasky nakoupil, udelam par fotek pro potechu oka :wub:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...