Roman-ZA Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 ano, diky za opravu: Designer Outlet Parndorf | Hour Passion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 před 15 minutami, Roman-ZA napsal: ano, diky za opravu: Designer Outlet Parndorf | Hour Passion inak je ta cenovka velmi lakava, mal som ich na tej kozke, predal tu na ChM, a teraz ma trasie "seller remorse"... asi ich vezmem zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 mne sa velmi pacili tie ocelovo modre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Longines V.H.P. u Bechyně nie sú aktuálne jediné vo výbornej cene. Zľava -40% je na množstvo iných modelov tejto značky, taktiež aj na Tissoty. Určite sa oplatí pozrieť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 V 17. 11. 2021 v 14:18, siwi napsal: Longines V.H.P. u Bechyněho za 16 000 - dobrá volna pro někoho, kdo o nich uvažuje a zatím váhal. to je hodně solidní nabídka!! Nemít už "quartz pracanty" od Alpiny, tak bych do nich skočil. Super tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Kdybych neměl klasické Conquesty, kupuju V.H.P okamžitě. Chvíli mi i hlodalo v hlavě zda je nevzít, ale jsou to prostě moc podobné hodinky. Navíc mínusový bod mají za tu wr, když už mají takovýhle sportovní Look a ochranu korunky mohlo to být lepší než 50m. Jinak cena velmi sympatická. Dnes jsem se tam byl podívat na jiné, ale bohužel někdo má na ně rezervaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 2 minutami, quest987 napsal: Kdybych neměl klasické Conquesty, kupuju V.H.P okamžitě. Chvíli mi i hlodalo v hlavě zda je nevzít, ale jsou to prostě moc podobné hodinky. Navíc mínusový bod mají za tu wr, když už mají takovýhle sportovní Look a ochranu korunky mohlo to být lepší než 50m. Jinak cena velmi sympatická. Dnes jsem se tam byl podívat na jiné, ale bohužel někdo má na ně rezervaci vidíš, toho jsem si nevšiml... Alpinky mám tedy 100m. Nicméně i tak je to super.. na šnorchling má stejně každej další dvoje potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Mne prijdou jako idealni tooly, aleapon pro me, ale troskota to na 50 wr. Vadi i to VHP tam, vylozene rusivy element, ale mit to 100 wr, asi bych je vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 s tímhle černým alá carbon dialem mi to vůbec nevadí https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-conquest-v-h-p-l37164666/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 53 minutami, quest987 napsal: s tímhle černým alá carbon dialem mi to vůbec nevadí https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-conquest-v-h-p-l37164666/ Nj ale pro mě zas unreal v 41mm. 43mm je moje velikost ale mě teda ten nápis V.H.P nevadí ani trošku takže bych neřešil a bral krásný modrásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Na https://watchbandit.com/ je aktuálně sleva 33% na všechny řemeny - kód "BW33" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 WDL má black friday: na MontBlanc 40-50% https://www.wdl.sk/cs/akce/?discount=1&sort=4&paging-page=4&do=more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Christopher Ward na svém e-shopu -15% na vše po zadání kódu "blackfriday" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-tudor-black-bay-dark-m79230dk-0008/?utm_source=Maileon&utm_medium=email&utm_campaign=NL2021-11-26_reminder&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.hodinarstvibechyne.cz%2Fcs%2Fhodinky-tudor-black-bay-dark-m79230dk-0008%2F Tmavé Black Bay + některé modely s Etou u Bechyněho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Alpina Alpiner za 550US$, musím se klepnout přes prsty, tak třeba potěší někoho jiného. https://www.gemnation.com/watches/Alpina-Alpiner-AL525BS5AQ6-47643.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Nevím jestli to tady už neproběhlo ale Dušák má -30% na vsechny breitlingy v obchode kdyby to někomu pomohlo v rozhodovani jestli si koupit pod stromeček nove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 @foldes i na příslušenství? Ale pochybuji, že se jim tam bude válet náramek na superoceany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 [mention=34891]foldes[/mention] i na příslušenství? Ale pochybuji, že se jim tam bude válet náramek na superoceany Priznam se ze nevim. Volala mi to moje dusakovska spojka. Takze jsem tam nebyl vůbec fyzicky. Ale spise si myslim, ze se bude jednat pouze o vsechny hodinky na prodejne a ne o prislusenstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 @foldes jo to bude nejpravděpodobnější varianta, ale pro všechny případy tam zítra zavolám. Díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Včera psal kolega, že ve westfield Chodov v Top Time mají akci -50% na hodinky DOXA. Ale prý mají dost malý výběr. Pár oblekovek a nějaké quartzové potápky asi za 8,5k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se