Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Osobní návštěva v Koscomu v Praze Na Poříčí. Sice bez slev, ale co mě zaujalo na první pohled.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tlotlo22
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

Klenoty Aurum v Palladiu končí se značkou Louis Erard a vše, co jim na prodejně zbylo, prodávají se slevou 50%.

Jediná podmínka je mít jejich zákaznickou kartičku, ale co jsem od prodavačky pochopil, tak není problém si ji na místě zařídit a rovnou za tu akční cenu nakoupit ;)

O víkendu tam měli odhadem kolem 10 kousků - samé tříručky, ale taky jedny moc hezké automatické chronografy, které jsem vyzkoušel na ruce :)

Ilustrační foto níže - hezky tvarované pouzdro, textilní řemínek s motýlovkou, WR 5 ATM, 7750 uvnitř, průhled na strojek bohužel nic moc - jen gravírovanej rotor...

Cena po slevě za tento konkrétní kousek - 29 025,- Kč ... přiznám se, že za ty prachy jsem byl docela nalomenej ;)

Odkaz ke komentáři

Dokážete někdo vysvětlit cenu za nové Railmastery v Japonsku? Jasně, tohle nebudou AD, ale to vysvětlí jen část úspor. Jak je ale možné, že se dostanou na nějakých 40% EU ceny?

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Lookyn napsal:

Klenoty Aurum v Palladiu končí se značkou Louis Erard a vše, co jim na prodejně zbylo, prodávají se slevou 50%.

Jediná podmínka je mít jejich zákaznickou kartičku, ale co jsem od prodavačky pochopil, tak není problém si ji na místě zařídit a rovnou za tu akční cenu nakoupit ;)

O víkendu tam měli odhadem kolem 10 kousků - samé tříručky, ale taky jedny moc hezké automatické chronografy, které jsem vyzkoušel na ruce :)

Ilustrační foto níže - hezky tvarované pouzdro, textilní řemínek s motýlovkou, WR 5 ATM, 7750 uvnitř, průhled na strojek bohužel nic moc - jen gravírovanej rotor...

Cena po slevě za tento konkrétní kousek - 29 025,- Kč ... přiznám se, že za ty prachy jsem byl docela nalomenej ;)

Pěkné hodinky😉

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, gembi napsal:

Vzhledem ke zbytku obsahu té hodinkovnice se obávám, aby ty Breitlingy nebyly fake klone ...🤔Netuším, ale jaké jsou garance u těchto typů aukcí.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, petr4612 napsal:

Vzhledem ke zbytku obsahu té hodinkovnice se obávám, aby ty Breitlingy nebyly fake klone ...🤔Netuším, ale jaké jsou garance u těchto typů aukcí.

Přesně.. a ty zbylý pozice určitě zdobily Invicty.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Spongebob napsal:

Přesně.. a ty zbylý pozice určitě zdobily Invicty.

😁👌

Odkaz ke komentáři

Vím, že to je šedivka, ta cena je dost dobrá ale. Jsou nějaké zkušenosti s tím obchodem. Tady jsem našel jen dost staré info.

https://www.zaminutu.cz/p/casio-ga-b2100-1aer/?gclid=CjwKCAjwzo2mBhAUEiwAf7wjkj_y5UCam3djrV1W4ihwS2ysLWUl7LELBB_zRmauEvx4UYNSaKY5WRoCMp4QAvD_BwE

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...