Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli někdo chce Prim Sport Igeny nebo i 2, právě se jich vyrojilo na Aukru od prodejce hodinkyfranta neskutečný množství, navíc v supr stavu ...

Odesláno
Jestli někdo chce Prim Sport Igeny nebo i 2, právě se jich vyrojilo na Aukru od prodejce hodinkyfranta neskutečný množství, navíc v supr stavu ...

Taky jsem na ně koukal, stav je sice super, ale jsou tam správné ručky?? Veškeré Prim Sport, která mám, tak mají ručičky ve stejné barvě jako jsou indexy ciferníku.

Na tom Aukru je modrý ciferník, indexy nějak do oranžova a zelené ručky, já jsem takové ještě neviděl.

Odesláno
Taky jsem na ně koukal, stav je sice super, ale jsou tam správné ručky?? Veškeré Prim Sport, která mám, tak mají ručičky ve stejné barvě jako jsou indexy ciferníku.

Na tom Aukru je modrý ciferník, indexy nějak do oranžova a zelené ručky, já jsem takové ještě neviděl.

jojo, ten vrchní je nějakej divnej. už jsem od něj viděl letecké eterny WWII s oranžovými tenkými ručičkami. Nechci nikomu křivdit, ale...

Odesláno (upraveno)

Možná mi řeknete, že je to všeobecně známé, ale já jsem Samuraiolog teprve chvilku a toto jsem ještě neviděl. Zde ke koupi žluté Samuraie. Nějaká limitovaná edice, s poštovným však vyjdou na 400 Euro.

post-1280-1208977899.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno (upraveno)
Možná mi řeknete, že je to všeobecně známé, ale já jsem Samuraiolog teprve chvilku a toto jsem ještě neviděl. Zde ke koupi žluté Samuraie. Nějaká limitovaná edice, s poštovným však vyjdou na 400 Euro.

Zajimalo by me, jestli se daji sehnat tyhle ocelove i s oranzovym cifernikem. Ze se delaji titanove oranzove vim.

EDIT: Tak jsem je nasel, ale zdaleka nejsou tak pekne jako cerne :evil: http://www.amazon.com/Seiko-Orange-Samurai...D/dp/B000M0VULG

Upraveno uživatelem Norri

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...