Frostie Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Trochu to zbytku rodiny s tema geckama kazim, ale co uz ...všechno dobrý, ale ty zelený jsou strašný. To je spíš do rubriky Co nosí vaše děti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 všechno dobrý, ale ty zelený jsou strašný. To je spíš do rubriky Co nosí vaše děti :-) No zrovna od tebe bych tohle nečekal ;-). Teď mě vlastně sere, že se mažou ty inzeráty prodaných hodinek. Byl tam popis od Casiotrona, kterej jsem si chytře nezkopíroval a text si samozřejmě pořádně nepamatuju. Alě je to nějaká starší limitka F 91W, prej se dělalo víc barev. Nicméně je to samozřejmě taková legrace, která ovšem přiměla manželka k alespoň příležitostnýmu návratu k digi.Ostatně máš asi pravdu, dětem se líběji taky, na druhou stranu synovi (má ty černý) se líbí cokoli, co má někdo jinej a dcera střídá ty svoje zlatý a stříbrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 No zrovna od tebe bych tohle nečekal ;-). Teď mě vlastně sere, že se mažou ty inzeráty prodaných hodinek. Byl tam popis od Casiotrona, kterej jsem si chytře nezkopíroval a text si samozřejmě pořádně nepamatuju. Alě je to nějaká starší limitka F 91W, prej se dělalo víc barev. Nicméně je to samozřejmě taková legrace, která ovšem přiměla manželka k alespoň příležitostnýmu návratu k digi.Ostatně máš asi pravdu, dětem se líběji taky, na druhou stranu synovi (má ty černý) se líbí cokoli, co má někdo jinej a dcera střídá ty svoje zlatý a stříbrný.Ode mně to taky byla legrace a potvrzení toho, že to kombo všech je celkově parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Však v poho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dnes som dostal darcek priamo z Tokia.Ani ich nechcem otvorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Já mám tyhle hodinky moc rád. Vlastně mi suplujou géčka. Za pár korun a nepřekáží, když mám oblečení s dlouhým rukávem. A vydrží toho taky dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Už asi vím co si brzo koupím. Přemýšlím o nich už půl roku. Mezitím jsem utratil tisíce za všemožné jiné hodinky a pak mi má být líto dát 500,- zy tyto. to ne teda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Není o čem, za něco málo přes pět stovek je máš i s krabičkou, která se dá dobře použít k přepravě druhých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 3 hodinami, papun napsal: Už asi vím co si brzo koupím. Přemýšlím o nich už půl roku. Mezitím jsem utratil tisíce za všemožné jiné hodinky a pak mi má být líto dát 500,- zy tyto. to ne teda..... Podívej se ještě na F 105 jsou lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 @t2 v čem jsou lepší? jsou větší, což ani nechci a nějaký další zásadní rozdíl jsem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Mají illuminator.. za tmy uvidíš pěkně na čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Ten ovšem kouzlo F-91W nepřebije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 O tmu nejde. Beru F-91W, jsou prostě kultovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Porad vas nepustil mytus cim vic prouzku, tim lip? Mam namysli iluminator. Mel jsem f105 a byly to snad nejsvitivejsi hodinky, co jsem kdy mel. Takze pri pohledu na rozsvicene hodinky mi vypalily na sitnici skvrnu a videl jsem po zhasnuti velke kulove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 @ggrandJak to myslíš? No ještě z jiného soudku? Proloetěl jsem celé vlákno a já jako stará konzerva to objednal u nás za 499,- na Alze (měl jsem nějakou voucher) a myslíte teda, že to bude aspoň s tou plechovou krabičkou :D. Jo a už se rozhřešilo jak to je s tím U pod nápisem RESIST. Na Alze je fotka a je tam napsáno JAPAN U, ale samozřejmě těch produktových fotek je pokokot. A Alza model prodává jako F91-1 a na fotce je F-91W. Ve středu to má dorazit, tak uvidíme, ale těším se, ne že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 No jak. V pritmi jsou oci adaptovany na tmu a kdyz si posvitis hodinkama, kolik je hodin, tak u f91 jsi v pohode, protoze jejich dioda nesviti prehnane, jen tak, abys precetl cas. Sice to neni rovnomerne osvetleni, ale neoslnuje. U 105 je to presny opak. Rovnomerne osvetleni, ktere sviti tak moc, ze je to neprijemne se na ne ve tme divat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 to je fakt. 105 jsem měl a ten jejich illuminator byl extrémně silnej jako na žádných jiných. ale obecně u všech těchto nejlevnějších modulů mně hrozně vadí to ovládání, kdy nastavení času je součástí základního menu a často jsem je omylem rozšteloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 To se mi snad v životě nestalo. Samozřejmě jsem se dostal do modu nastavení, kdy začnou blikat vteřiny, jinak to ani nejde, ale že bych si je pak třeba vynuloval, to si fakt nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Asi by to chtělo aktualizovat firmware na základě připomínek uživatelů a rovnou tam můžou dát konektory na připojení roznětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Našel jsem takový souhrnný článek v CZ o těchto legendách. https://www.hodinky-365.cz/blog/casio-f-91w-recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se