Marapis Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 před 3 hodinami, kdojinej napsal: To je nadhera.. Své místo tam má i Disney a jeho vojenská kampaň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Je to smutné téma a možná předčasný dotaz, ale nevíte, zda už je vyšetřena nehoda Hurricane v Chebu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Podle mě je to na dýl neb se určitě zadávaly znalecké posudky a i policie má lhůty k prošetření, které mohou být odůvodněně prodlužovány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Myslim, ze zaverecna zprava od uzpln bude kdyz dobre tak do pul roku, vzhledem k tomu ze tam bylo smrtelne zraneni muze to byt i dyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Vyšetřování nehody odhaduju na cca 10 měsíců. Nejlepší bude sledovat stránky úřadu https://uzpln.cz/ kde určitě zpráva bude zveřejněna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Díky, já mám na tu nehodu sice nějaký názor, ale rád bych znal oficiální závěry. Ve čtvrtek jsem byl pozván na oficiální představení hodinek Prim Nebeští jezdci LE na letiště do Mladé Boleslavi, resp. do MG restaurantu, který je na druhé straně letiště a je součástí areálu vrtulníkové společnosti NISA AIR. Hodinky, jak název napovídá, jsou poctou našim pilotům bojujícím ve Velké Británii a konkrétně našemu nejmladšímu letci Richardu Husmannovi, který napsal pod pseudonymem Filip Jánský knihu Nebeští jezdci. O té akci píšu i jinde, sem bych chtěl dát pár fotek letounu Spitfire, jehož nelétající replika tam byla vystavena chlapci z Czech Spitfire Clubu, oni sami byli k dspozici v dobových uniformách. Je to nádherná práce, éro je kompozitové, s funkční výškovkou a směrovkou, vybaveným interiérem, do kterého se dá vlézt, osvětlením, točící se vrtulí (elektricky), podvozkem, v matných barvách, prostě k nerozeznání od originálu s výjimkou chybějících vztlakových klapek. Večer éro rozložili, hodili do auta a na vlek a odjeli domů. Byla to krásná prezentace. Podrobnosti o letounu a jeho vzniku třeba zde: http://www.czechspitfireclub.cz/spitfire-maketa/ds-1006/p1=1026 Zajímavé je, že formy stále existují a kluci jsou ochotni vyrobit na zakázku dalšího Spitfira. Bohužel se ale nenašel zájemce, který by ty cca 3 miliony zaplatil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Měl bych dotaz ke Dnům NATO. Mošnov používá tyto frekvence: TWR 120,800 MHz, APP 125,100 MHz, APP 118,700 MHz, ATIS 118,050 MHz, ale vloni jsem na nich nic nechytil. Používá se pro Dny NATO nějaká jiná frekvence? Běžný provoz dopravních letadel poslouchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Ty frekvence jsou trosku jine: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Chtěl bych se zeptat, co to je za stroj, to pěkné malé, myslím, že oranžové letadlo v seriálu m. Zemana. Hrálo v jednom díle?, ale je vždy na začátku každého dilu. Dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 myslíš tohle ? https://www.csfd.cz/film/71550-30-pripadu-majora-zemana/452506-hon-na-lisku/zajimavosti/chyby-ve-filmu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 před 1 minutou, Radek.VV napsal: myslíš tohle ? https://www.csfd.cz/film/71550-30-pripadu-majora-zemana/452506-hon-na-lisku/zajimavosti/chyby-ve-filmu/ Jo, to bude ono, mě se na něm líbí ten pěkný zakulacený předek. Ještě to lítá? Dík za vyhledání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Aero-45, OK-KGB litá v kolínském aeroklubuSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Dnes mi dosiel email od maliar Vlasta Sucheho, dlhorocneho zamestnanca Aera Vodochody, ze aj tento rok vyda kalendar so svojimi malbami lietadiel atd pre buduci rok. Pozrite do prilohy. Cena ludova, 250 Kc za kus. Ak by mal niekto zaujem, tak sa mi ozvite prosim do 22.10, nech Vam dam kontakt, alebo to inak sprocesujem, kede tiez par kusov beriem. F. kalendar_2023_A3.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 25. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Pekne vysvetlenie nakladov aeroliniek na priklade letu medzi Londynom a Los Angeles https://m.youtube.com/watch?v=xcJuO3ioApY F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Kdysi tady byla zmíněná Husa Howarda Hughese. Narazil jsem teď v archívu na fotku z muzea v McMinnville. Pro porovnání s Dakotou v pozadí... A řez jedním z jeho motorů (28 válec) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uwe08 Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 15. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Pekne pristatie https://m.youtube.com/watch?v=B-brmk1ua1g F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 no TVL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 ... i odlet pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Ahoj letci, po bezmála 17-ti letech na fóru jsem zjistil, že je tady toto parádní téma. Jsem fakt pako. Tak ať to tady neumírá, tak přidám jednu fotečku ze včerejška. Skoro každý den stojí na YYZ a je to nádherný kousek, kterých se už moc nevidí. Registrace N295UP. V roce 92 začínala tato MD-11 létat jako civilní u Delty. Doufám, že si jí UPS ještě nejaký ten pátek nechá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se