Radik Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 4 hodinami, chief napsal: Tak tedy GBD gang Sent from my iPhone using Tapatalk Hustýýýýýý, tak vítej v klubu. Tyhle se fakt povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 3 hodinami, bobi napsal: U Jirky (Helveti) mají už taky bílé v nabídce https://www.helveti.cz/Vyhledavani?fraze=Casio+G-Squad+GBD-200 Jen teda nechápu, proč ty oficiální produktový fotky zobrazujou s tímhle stavem displeje a ne s hlavním ukazatelem času. Kdybych to tady neviděl u siwiho, tak jsem je v Helveti ani nepoznal a neznat je odsud, tak by mě to totálně odradilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 @Radik díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 32 minutami, Radik napsal: Jen teda nechápu, proč ty oficiální produktový fotky zobrazujou s tímhle stavem displeje a ne s hlavním ukazatelem času. Kdybych to tady neviděl u siwiho, tak jsem je v Helveti ani nepoznal a neznat je odsud, tak by mě to totálně odradilo. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 TGIF Froggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Další do gangu. Pořád mě baví. Po třech týdnech na ruce i v noci. Tady pár fotek ze zahrady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Máte to fajne mně se barevně nejvíc asi líbí ta v youtube recenzích nenáviděná šedo-oranžová "skeleton" varianta, ta tu myslím ještě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 V 22. 6. 2022 v 22:38, Radik napsal: @siwi, 3. měsíc, nestraš prosímtě! Mno... Ten potenciál tam rozhodně je V 23. 6. 2022 v 17:37, chief napsal: Tak tedy GBD gang Sent from my iPhone using Tapatalk Tak super. Barva parádní, gratuluju. V 23. 6. 2022 v 18:42, chief napsal: ... Akorát když mi pípne každá notifikace z FB Tohle musím ještě pořešit. Sent from my iPhone using Tapatalk Notifikace si můžeš vypnout v aplikaci. A tady další z možných údajů na displeji: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Asi bych založil sólo vlákno na tyto hodinky. Asi si to zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 před 54 minutami, skodna napsal: Asi bych založil sólo vlákno na tyto hodinky. Asi si to zaslouží. Jó, tyhle se fakt, ale fakt povedly. A to říká velký odpůrce quartzů a digitálek obzvlášť Před chvílí jsem je pokřtil i v dešti, minulé dny jsem je po sundání ze zpocený ruky natvrdo opláchnul a jsou pořád jako nový. Co by mě u mechanik tahalo za kulky tak tady dělám s naprostým klidem. A pořád to tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Tak to já se s vodou vůbec nějak neomezují. Prostě jdu do sprchy nebo vany, tak hodinky jdou s se mnou. Měl jsem to tak i s GWS nebo Traserama. Průšvih byl, když jsem si vzal na ruku něco do společnosti např Prim Diplomat a zapomněl si je sundat. To pak bylo forem ven z vody, rozborka hodinek a sušení. Naštěstí se to stává jen max jednou nebo dvakrát za deset let, to když dojdu z nějakého pohřbu. Na svatbě jsem ještě nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 "Full gold", musím říct, že ta barva se jim hodně povedla, zajímavá designovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Ta modrá je mimochodem nádherná! A líbí se mi i kombinace leštěné lunety s modrým řemenem. toto je ten spravny modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 před 10 hodinami, jovani napsal: toto je ten spravny modell? Jj ty jsou taky moc pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Jó, tyhle se fakt, ale fakt povedly. A to říká velký odpůrce quartzů a digitálek obzvlášť Před chvílí jsem je pokřtil i v dešti, minulé dny jsem je po sundání ze zpocený ruky natvrdo opláchnul a jsou pořád jako nový. Co by mě u mechanik tahalo za kulky tak tady dělám s naprostým klidem. A pořád to tam je Souhlas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Storm walk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Že bych chytl vpravo nahoře první šrámy? Včera to tam ještě nebylo. No... otkoukánky... a to je přitom cíleně neotloukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Vpravo nic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 (upraveno) Spíš vlevo Upraveno 25. června 2022 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se