lub Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 lumi to není, měl jsem doma akorát bílou barvu. ale uvažuju, že si ji konečně pořídím a budu tunit dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 naštěstí je armovák dělený a indexy jsou na prstýnku zvlášť. jinak by to ani nešlo nabarvit. 1.vrstva řidší barvou. celkem jsem dal 3 vrstvy. největší výzvou bylo dobře usadit sklíčko zpět včetně silonového těsnicího kroužku, ale nakonec to šlo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Dnes jsem je vzal na výlet víte kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Do práce s gulfama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Dva dny jsem neměl čas to tu plevelit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Tady jedou samé novoty... tak já měl dnes na ruce něco staršího: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oldtimes Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 @E36 ty kovový sou prostě boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Gravitymaster Monday Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 4 hodinami, morepower napsal: @E36 ty kovový sou prostě boží Díky, jsou skvělý. Bohužel to už není tak super pro moje další hodinky Po koupi žádných jiných jsem neměl tak intenzivní pocit "Potřebuju vlastně všechny ty ostatní, když tyhle umí absolutně vše, co potřebuju?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Gulfy Tuesday Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se