revue gt Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Pozdě, ale i tak bych chtěl poděkovat. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Moje první zkušenost s tímto velevazenym členem. Musím potvrdit, že tato veleváženost je zcela oprávněná. Díky za super primky a rychlý obchod:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Naprostá spokojenost. Prim Televize v super stavu krásně zapadly do mojí sbírky. Osobní předání i pokec navzdory rouškám. Můžu jen doporučit. Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem kork74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Bez sebemenšího problému. Děkuji za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurajda Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Keď to človek konečne stihne a hodinky mu pred nosom nevyfúknu, tak natrafí na gentlemana, s ktorým je česť a radosť sa vybavovať od prvého emailu až po rýchle doručenie. Vďaka a nech sa darí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 vsetko ok, odporucam zlate rucicky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Jardovi moc děkuji za skvělou a velmi rychlou komunikaci. Vřele doporučuji a ještě jednou velké děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasek.michal Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Jardovy nabídky mají jedinou nevýhodu, skoro vždycky přijdu pozdě. Tentokrát jsem to stihnul. V sobotu jsme se dohodli a dneska mám hodinky na ruce. Perfektní. Odesláno z mého HTC U12+ pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Jardovi nezbývá než poděkovat. Super domluva, rychlé a seriózní jednání. Budu se těšit na další případný nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Děkuji Jardovi za obchod. Bylo to na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Přidávám se do řady spokojených kupujících. Vše naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Opět perfektně provedený a zdokumentovaný servis dvou mechanických vintage hodinek. Solidní přístup, velmi vstřícné řešení nenadálých problémů. Vřele doporučuji nejen jako prodávajícího, ale také jako servisní středisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Já se rovněž připojím s velkými díky za perfektní servis, velkou ochotu a vstřícnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Jsem další nadšený v řadě. Děkuji. Vše na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) Super obchod, víc takových prodejců. (nákup proběhl už minulý měsic) Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Přidávám opakovaně dobrou zkušenost (servis/renovace). Komunikace na jedničku. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Pozdě ale přece - velké nadšení z pozitivní komunikace (jako například vlídné odpovědi na amatérské otázky ;o) ultrarychlého jednání i radost ze získaných kousků a Mistrovu ordinaci mám po cestě do práce, jak jsem po roce zjistil, to potěší neméně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Děkuji za obchůdek. Vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Nejlepší, 11 z 10 chronomagorů doporučuje!;) Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Dalsi obchod a opet prikladna domluva. Dekuji a tesim se na dalsi obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se