Mareka01 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května S kamarády každý rok někam vycestujeme vlakem na krátký výlet. Napadl mě Berlín, kde jsem byl naposledy jako pionýr. Můžete mi doporučit rozumné ubytování a co vidět, zažít? Jsme už postarší 50-60 let a výlet tak na dvě, tři noci. Nebo někam jinam? Praha, Vídeň, Bratislava, Krakov už proběhly. Budapest: centrum + parlament/nábřeží + metro + městské lázně + "zámek" nad řekou Vratislav: historické centrum + ostrovy/poloostrovy na řece s kostely a skleníky/zahradami + ZOO
Jehlan Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 23 minutami, Kapo napsal: Chybí ti tam Brno. Brno není jen město, je to životní styl. 1
Marapis Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Já aktuálně na Sicílii a paráda VID-20250527-WA0001.mp4 1 1
Marapis Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května V 28. 5. 2025 v 17:12, TomCZ napsal: Ta Sicílie mi připomíná San Vito lo Capo... Přesně léta jezdím Sardinii ale Sicílie taky pěkná a hlavně za pár korun
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se