African Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Tak jsem zamluvil v Barceloně odvoz pro 8 lidiček za 1200,- na apartmán, říkám si že to je za tašku hrušek....no a teď čumím jak jelito, že na letence je jiná zkratka letiště, nějaká Girona Barcelona. Tak to změním a jsme na 5.200,-Kč jen tak mávnutím proutku Kam já magor to zase koupil, letiště 65 km od našeho ubytování, už asi stárnu, ale aspoň jsem celou skupinu pobavil 1
redd Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Girona je super. Do Barcelony netreba Sent from my iPhone using Tapatalk 1
African Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna 8 hours ago, redd said: Girona je super. Do Barcelony netreba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk A víš že mě to také prolétlo hlavou Ale v Barče už všechno zařízené....
African Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Hoší, tak ubytování v Barceloně mě nainstalovalo aplikaci do telefonu a ubytování budu otevírat prý telefonem přes Bluetooth kam mi pošlou imaginární klíč Městská daň dospělí 250,- na den, záloha apartmán 15.000,- , no tý vogo...opravdu začínám být starý na tyhle fíčuríny...zlatý kopce, lesy, plynový vařič a vzdušný stan Do budoucna musím přehodnotit naše cestovatelské cíle 2 1
African Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna 1 hour ago, Harwey said: V lete do Barcelony?? Ty si sebemrskac:) Já vím Bohužel jsme velká skupina a nebylo to úplně na mě...každopádně den v horách jsem si prosadil
vzduch Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna pro Afričana: Kousek od Barcelony máš "takovou větší Pálavu Monserrat". Je tam i ferrata a zbytek osazenstva může na procházku nebo do kláštera. https://www.tripadvisor.com/AttractionProductReview-g5237975-d15567281-Via_Ferrata_in_Montserrat_Mountain-El_Bruc_Catalonia.html
African Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna 21 hours ago, vzduch said: pro Afričana: Kousek od Barcelony máš "takovou větší Pálavu Monserrat". Je tam i ferrata a zbytek osazenstva může na procházku nebo do kláštera. https://www.tripadvisor.com/AttractionProductReview-g5237975-d15567281-Via_Ferrata_in_Montserrat_Mountain-El_Bruc_Catalonia.html Jé, děkuji za tip Na Montserrat se chystáme, ale ferratu si asi necháme ujít, tam bude mega lidí si myslím
Gustaf Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Tak se nikdo neozval....asi žádný Gardista tady, tak jsem objednal apartmán v Sirmione. To ubytko na další sezónu mizí hodně rychle už teď, tak jsem nechtěl čekat....
kral083 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna @Gustaf Já byl na Gardě mnohokrát, ale vždycky na severu, ARCO. Akorát že na hotely moc nejsem, tak sem ti nic nepsal 1
Gustaf Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 14 minutami, kral083 napsal: @Gustaf Já byl na Gardě mnohokrát, ale vždycky na severu, ARCO. Akorát že na hotely moc nejsem, tak sem ti nic nepsal Jasný, pohoda. My jedeme poprvé, tak se budeme tak nějak seznamovat s okolím. Hotel jsem taky nebral.... špatně se shání něco pro rodinu. Takže apartmán to vyhrál....
Micey Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna @Gustaf Stavte se tam v zoologický jestli ste na zvířátka, maj tam prima safari.. když jsme tam byli v rámci lyžovací dovolený naposled a metr od nás korzovaly tři žirafy, furt jsem si představoval jak by vypadalo to hlášení pro pojišťovnu - "při lyžování v Itálii nám zlá žirafa prokopla levý zadní dveře.." 1
Gustaf Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna @Micey díky za tip. Mám na to celý rok něco nastudovat. Určitě chceme prolezt městečka po okolí a nějaký ten kopec.... chtěl jsem brát i kola, ale jelikož pak na druhý týden plánujeme přesun k moři, tak se na to asi vyflaknu.
vzduch Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Někdo nějaké tipy do Albánie? Příští rok, letecky, moře.
zceyee Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 2 hodinami, Gustaf napsal: Tak se nikdo neozval....asi žádný Gardista tady, tak jsem objednal apartmán v Sirmione. To ubytko na další sezónu mizí hodně rychle už teď, tak jsem nechtěl čekat.... Sirmione jako takova je dost turisticka, celkem nuda, byl jsem tam letos take ubytovany. Od sirmione nahoru - leva cast kolem Gardy tezka nuda, ani tam nejezdi nebo budes nasranej. Prava strana dole je to fajn, nejvic me bavilo Torri Del Benaco ... objel jsem to kolem dokola.
redd Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Lago di Garda - za me nejlepsi sever (trojuhelnik Arco - Riva - Torbole). Akorat voda je studenejsi. Na koupacku je super Lago di Ledro. Sent from my iPhone using Tapatalk
odjinud Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Barcelona je pekna, ale byl jsem tam pred 25 lety Ted uz tam bude vice obyvatel nevropskeho puvodu... Monserat taky doporucuju, vlakem je to kousek. A spat tam jde pod previsem. Jenom je tam v noci prece jen chladnejc, jsou to hory.
odjinud Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Jedem zitra na prodl. vikend k Šumavě (Sušice), mel byste nekdo tip na jednodenni vpád (výlet) na Šumavu? Oblast cca mezi Žel. Ruda - Kvilda. Predstava je dojet autem a udelat kolecko cca 10 - 15km nejakou peknou prirodou. Ale zadnej tuctovej les, co mam na chalupe za barakem echt Šumavu. Idelane ne moc kopce.
Radimk Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Já lobuju za Polsko. Napřed Gdaňsk. Neuvěřitelné město 4 dny a pořád bylo co. Ale mraky mraky lidí. Srovnatelné s naší Prahou a Krumlovem. Skvělá kuchyně. Překvapivè dobré pivo. Potom 5 dní nahoře Leba, u moře, naprosto dokonalé. Opět spousta lidí, ale pisečné široké a dlouhé pláže, teplota kolem 25°, a spálil sem se. Je to tam trochu jinak. Vyžití typu Las Wegas.. všechno. A ta jejich wodka.. to je smrt. Pijou to po hrncích. Nezapíjí. Já jo. Pivem. Smrt na druhou. A polsko neni levné. Neni. A je obrovské. Dnes 800km rovně. Domů. Nezatočíš.. na dálnici 140km/h. A radary těměř všude, hlavně úsekové, třeba 20-30km. Pokuty drastické, poláci jezdí dle předpisů!! Za mně-super alternativa pokud se nechceš upéct v pekle středomoří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se