Tomas_2002 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Já jsem slyšel, že je to pěkný na Kapverdech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jo, kameny a skály jsou tam pěkný... a ještě písek a vlny jsou tam pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jedine Kapverdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Kenu spominali teraz v telke ze nebrat, ale neviem preco. Neskusis Kapverdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Keňa je super, Zanzibar taky, teď si uvědomuji že jsem slíbil nějaké informace a úplně se mi to vykouřílo z palice. Nevím jak to zamýšlíš, ale nejlepší je to propojit, Keňa má super Safari, můžeš mrknout i na nějaké ty kopce, lidi fantastický, no a pak to napálit na týden Zanzibar, bohatě to stačí. Keňa mě připadla dost drahá, nevím no, na žádný hogo fogo jsme si tam nehráli a docela jsem koukal, mapa 250, jednodenní vstup do parku tisícovka a už to lítalo. Šedesát litrů za výstup na kopec radši ani nekomentuji, ale určitě to stojí za to a dá se to i pochopit, žijí hlavně s turistického ruchu. Ale jak říkám Keňa už není finančně Afrika jak se tváří, ba naopak Zanzibar mě překvapil že jde udělat za tašku hrušek. Je taky trochu rozdíl, že jsme ten měsíc dělali na vlastní pěst, jak to funguje s cestovkou, netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Flešbek na Kapverdy;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Afri: budu rád za každý postřeh. Jediny co me odrazuje tak to je devitihodinový let. To bude očistec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Ale nebude, sampicko, lie-flat a ses tam cobydup. Na socku v economy tam snad nepoletis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 To viš...pracuju pro nejlepši firmu v CR )) tak snad to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Není tady nějaký odborník na floridu?Chystám se s kámošena na pár dnů bez bab do Miami na basket a hokej. Nemáte někdo doporučení na ubytko (hotel nebo airbnb) někde v bezpečný čtvrti nejlépe blízko u vody? Předem Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Pro povidlo-Není to sice u nás, ale vedle u bratrů. Doporučím ti Wellness hotel Chopok v Dëmanovské dolině. Litovat rozhodně nebudeš. Dvě spa zóny pro děcka a dospělé, takž klid zajištěn. Super služby, výborné jídlo, na Chopok kousek. Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem HDS1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Jako každý rok právě dělám kalendář z cest pro kamarády, tentokrát přišel na řadu Zéland, tak se tady podělím i s Vámi Vybrat 12 fotek z titulkou ze 450 kousků žádná prča, protože každý centimetr této země je překrásný. Pokud někdo váhá, tak neváhat, je to pecka nejvššího kalibru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Krásný fotky, Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Nadhera. Jsi stastny muz, zes tam uz byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Woooow!!! Ja si chci zeland nadelit ke 40. narozeninám, tak snad to klapne;-) před deseti lety sem to chtěl k 30... Fotky jsou nadherny, uplne z nich je citit ta atmosféra místa... hned má clovek lepsi naladu, kdyz na tohle civí! díky Afri! Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Afri, ty mě stolicuješ. Před pár dny jsem se vrátil z JAR, protože jsi mě inspiroval a teď dáš foto Zelandu. Kde má na to chudý důchodce brát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Dík kluci, jak bude čas, klidně přidám pár fotek ať Vás tam život dokope, stojí to za to :-) Jen to počasí no...člověk tam musí aspoň třikrát aby viděl všechno, třeba Mt. Cook se velice rád schovává... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Píšu ještě z dovolené ale takhle pěkný moře jsem nezažil, naprosto doporučuji potápění a potažmo šnorchlovaní v Komodském národním parku, vyhnul bych se bydlení v Labuan Bajo protože je fakt hnusný, takze nejakej island stay. Ale po snidani se projit pres molo ze ktereho jsou videt mladata zraloku cernoploutvich, sepie, rejnoci, chobotnice. Diving v Komodu pak super, silné proudy, hromady žraloků a jiné haveti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Jak se tam leti? DPS a pak doplaves? Je tam nejaka petihvezda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Jak se tam leti? DPS a pak doplaves? Je tam nejaka petihvezda?https://www.diveglobal.com/travel/komodo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se