nickolas Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 @kuncák7 tvl ty jsi ten svuj strep vnutil nekomu na Hvaru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Ať ti zaskočí kus chleba v krku. Nejlepší auto, co jsem kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Hele ja jsem tady byl poprve Favoritem po dedovi. 10 let stary, 10tis km najeto! Jedina priprava byla vymena nejakeho cidla termostatu za 42,- Kč. Tri dospeli, dve kola na strese. Dalnice nedalnice, vic jak 90km/h jsme nejeli. Cesta sem 27 hodin (Madarsko, Plitvice po stare), domu po dalnici 25 hodin. Ale taky jsem ho mel docela rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Hvar nikdy nezklame. Kazdy rok je k videni nejaka zajimava superjachta. Tentokrat Ghost z Valety. 37 metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 (upraveno) Kurvo. P.S. Dodal jsem smajla raději... Upraveno 15. července 2020 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 6 minutami, marosh napsal: Kurvo. P.S. Dodal jsem smajla raději... +1 a snad i bez smajlíka :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 21 minutami, nickolas napsal: Hvar nikdy nezklame. Kazdy rok je k videni nejaka zajimava superjachta. Tentokrat Ghost z Valety. 37 metru. Aby tě mráz prdel roztrhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Kdyz jsme u toho mrazu, vcera bylo more docela studene. A v noci jsem se skoro prikryl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Mam takovy plan. Za presne 11,5 roku (to bude mladsimu 18), prodavam byt a kupuju nejakou pastousku na Hvaru. Akorat zena jeste nebude mit duchod a trochu hudruje... Holt si bude muset nasetrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Před hodinou, nickolas napsal: Mam takovy plan. Za presne 11,5 roku (to bude mladsimu 18), prodavam byt a kupuju nejakou pastousku na Hvaru. Akorat zena jeste nebude mit duchod a trochu hudruje... Holt si bude muset nasetrit Máme podobné plány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Hvar je absolutni srdcovka poprve jsem tam byl 4 mesice po narozeni v roce ‘96. Od te doby za 24 let cca 18-20 navstev a cistyho casu tam stravenyho uz skoro rok. Jinak samozrejme Ivan Dolac idealne. Uzivejte chlapci, me to tam ceka snad v zari. Ted se aspon muzu spravedlive nastvat a zavidet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Tak ja jsem tady teprve asi po osme, ale uz je to taky srdcovka. Fakt jako na chatu. Uz vis kam pro co a kdy, co kde od koho, kam za kym na co... Proste pohoda a tak to mam rad. Ale je to tu cim dal oblibenejsi, prvni roky tady bylo o 40% lidi min. To mi trochu vadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 17 minutami, brownwld napsal: Hvar je absolutni srdcovka poprve jsem tam byl 4 mesice po narozeni v roce ‘96. Od te doby za 24 let cca 18-20 navstev a cistyho casu tam stravenyho uz skoro rok. Jinak samozrejme Ivan Dolac idealne. Uzivejte chlapci, me to tam ceka snad v zari. Ted se aspon muzu spravedlive nastvat a zavidet... Dej kdyztak vědět, měl bych tam být v září též. Já už sice s přestávkami, ale pí desáté. Ale Jelsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 51 minutami, nickolas napsal: Tak ja jsem tady teprve asi po osme, ale uz je to taky srdcovka. Fakt jako na chatu. Uz vis kam pro co a kdy, co kde od koho, kam za kym na co... Proste pohoda a tak to mam rad. Ale je to tu cim dal oblibenejsi, prvni roky tady bylo o 40% lidi min. To mi trochu vadi. Nic si hlavně neplánuj, protože to většinou dopadne všechno úplně jinak Důležité je zůstat co nejblíž svým dětem, ale základ být na důchod v teple. Kamarád plánoval jako my Španělsko, a hele ho, koupil byt v Austrálii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Přidam se do klubu Hvar, já začal cca 20 let z5 jezdit do robinsonády a i když se "moje" zátoka už rozrůstá, pořád je to boží. No a Njuškalo jsem projížděl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Dej kdyztak vědět, měl bych tam být v září též. Já už sice s přestávkami, ale pí desáté. Ale Jelsa Ozvu se. Jelsa je kousek a stejne tam obcas pojedu, pac v Ivan Dolacu beztak nebude obchod. Zacina tady byt slusna Hvar sekta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlik Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Přidám sem pár postřehů i mimo Hvar. Už víc jak týden jsme s rodinou v Chorvatsku, Mimice s člunem - takže jsme už byli od Baška Vody po Omiš a na Brači.Prakticky všude je klid, jen v Brele bylo plněji.Od pondělí se tu uvnitř nosí roušky, tak se na to připravte.Mě by to takto vyhovovalo už napořád, je to takové jako kdysi.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Momentálně jsem v Chorvatsku u Trogiru. Hotel Resnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Pánové (a dámy samozřejmě), byl v poslední době někdo z vás v Benátsku (Lignano, Bibione, Jesolo, Caorle)? Jak to tam vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Zdravím všechny, za 10 dní jedeme na 4 noci sem https://www.salamandra.sk/ nemá někdo nějaký tajný tip fajn klidný resort kde zamířit na dalších pár dní? Asi bych nejradši volil severozápadní/jihozápadní Slovensko. Nebo třeba Nízké Tatry, do VT jedeme za dalších 14 dní. Díky a zdraví Guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se