Effe Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 6 minutami, DavidLC napsal: Díky za info,řeknu to doma , asi vyrazíme. Vypadá to zajímavě... Díky. a skočte na Opálenou na borůvkové knedle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 2 hodinami, Effe napsal: a skočte na Opálenou na borůvkové knedle .... Díky, kouknul jsem na stránky, vypadá to labůžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Někam potřebujeme vypadnout aspoň na prodloužený víkend, hodně je obsazeno, vypadl mi hotel Miura https://www.miura.cz/ , byl někdo, stojí to za to + okolí výlety ? Díky.Místa pro výlety v okolí třeba zde:https://smilingway.cz/kam-v-beskydech/Kousek od Čeladné pak i přehrada Šance - lze dojet až skoro k hrází (nebo i objet celou na kole), lanovka na Pustevny (ale se spoustou lidí na hřebenu).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 1 hodinou, Mareka01 napsal: Místa pro výlety v okolí třeba zde: https://smilingway.cz/kam-v-beskydech/ Kousek od Čeladné pak i přehrada Šance - lze dojet až skoro k hrází (nebo i objet celou na kole), lanovka na Pustevny (ale se spoustou lidí na hřebenu).... Díky, tam se něco pohledá,ale někdy příště ... Ctěl jsem to dnes zamluvit a už není volno . Každopádně všem děkuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Když se výlet vydaří, screengrabby z GoPročka, video snad někdo dám dokupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Tak to je velka parada! Uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Mooc pěkný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Nádhera, ale asi bych se pos... Žraloka jsem viděl naštěstí jen v akvárku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 (upraveno) před 14 minutami, vzduch napsal: Nádhera, ale asi bych se pos... Žraloka jsem viděl naštěstí jen v akvárku Potápět se se žraloky je privilegium, obecně se nejde potápět (bez klece) jenom s bílými, zbytek je důvod k oslavě vidět na živo Upraveno 18. září 2021 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Wow, tak to je pecka To video by nebylo vůbec špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Kubo to je fakt bomba, užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 (upraveno) Já už jsem zpátky Upraveno 19. září 2021 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Jaj, co na to říct, nádhera, den je hnedle hezčí, díky za videjko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Diky, jeste jednou davam link posledni mi nejak umrel: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 před 1 hodinou, Exiztence napsal: Já už jsem zpátky To neva, ve vzpomínkách si to budeš užívat navždy, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Nasosal jsem tu informace, tak se taky zkusím podělit, kdyby někdo řešil České Švýcarsko, tak jako dobrou základnu můžu doporučit http://www.lipa-resort.cz/ v Krásné Lípě. Nenechat se odradit, za mě, nepřehledné webovky. To je asi jediné mínus, jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Dunajske Luhy, medzi BA a Viednou, pekna krajina, rakusania sa celkom staraju. https://www.donauauen.at/sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 před 18 minutami, Harwey napsal: Dunajske Luhy, medzi BA a Viednou, pekna krajina, rakusania sa celkom staraju. https://www.donauauen.at/sk Super Já to Rakousko dávám léta, letos tedy poprvé s rodinou a já na ně prostě nemůžu říct křivého slova...velmi přátelští lidé, pořádek a celková pohoda. Letos mě dostalo, že na vcelku dost místech venku ve skříňce defibrilátor, jsem si říkal, no ty vole, ten by byl u nás přesně tak deset minut než by ho nějaký mentál šlohnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Tak jest, a to nemusia byt ani vychytene miesta. Maju to premyslene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Königsee. Nádherný pro “kopcomily” + nám super vyšlo podzimní počasí. Buhožel fotr už je starej, takže jsem chytl nějakou rýmičku a raďeji se věnoval sauně než naplanovaným trasám. Jediný co jsem si neodpustil byl výběh na Ádovo Orlí hnízdo. Na fotce jeho oblíbená (dle majitele) hospoda, kam ten parchant chodil na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se