Thomas Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Před hodinou, African napsal: Ale to už je radioaktivní, nebo? V EU se nad 50% DEET nesmí prodávat. Nechávám si to posílat z Austrálie. Radioaktivní nevím, ale když se namažu, tak hodinky v noci svítí super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 a musis zaroven brat jodovy tablety, na to nezapomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Ani za RLX Celkem náročná ferata, pokud si dáte i tu druhou část tak..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Samozřejmě tahle taOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Máte prosím někdo zkušenosti s Marokem? Uvažujeme o začátku září a hledám nějaké tipy, jakou zvolit destinaci, co si pohlídat, jaké očkování, kam na výlety... Máme rádi moře, ale nevydržíme se válet celý den, takže nějaká túra, fakultativní výlet, kultura, muzeum. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 před 3 hodinami, miliusportos napsal: Samozřejmě tahle ta Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Jé, Postalmklamm, sem se chystám v létě s klukem až budeme bivakovat v Mondsee, už se na ni moc těšíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Jé, Postalmklamm, sem se chystám v létě s klukem až budeme bivakovat v Mondsee, už se na ni moc těšíme Nevím kolik má kluk a jak jste zkušení ale není úplně nejlehčí, ale na druhou stranu ja zas nejsem nějákej super lezec..ale je krásnáOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Hasnovo @Hasňa prima vlakno o Norsku mam proctene (stejne jako pruvodce a cestovatelske blogy) ale kdyby jste meli jeste nekdo nejake fajn tipy, budu za ne moc rad. Cervenec, 14 dnu. Smerem na sever max Trondheim, dale ne, at z toho neco mame... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 12 hodinami, miliusportos napsal: Nevím kolik má kluk a jak jste zkušení ale není úplně nejlehčí, ale na druhou stranu ja zas nejsem nějákej super lezec..ale je krásná Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Máme tu výhodu, že s námi jdou kamarádi z Mondsee, kteří tam lezou a provádí, takže toho máme v plánu vcelku dost a vybere se na místě i dle počasí to správné. Díky za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 New York dobrý! Zaboxoval jsem si i u Mikea Tysona v Gleason's gymu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Dobré ráno, nemáte někdo zkušenost s vypůjčením auta na pár (4-5) dní v Norsku, konkrétně na letišti Oslo Sandefjord - Torp? Myslím třeba doporučení konkrétní půjčovny, nebo přes jaký web vyhledávat a objednat (letuška, kiwi, CARnGO)? Jestli pro 4 dospělé a 2 děti brát 2 auta nebo jedno 7-místné ( s ohledem na ceny) apod.. Díky , Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Mi se nejlip hleda pres Kayak, protoze umi srovnavat i preprodejce typu Rentalcars, Holiday Autos a tak. Jinak zkusenost z Norska nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Borci, dá se někde rozumně v CZ/SK kopit to EMC zařízení na chorvatské dálnice? V půlce července se chystám a chci maximálně eliminovat kolony, moc díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 před 2 hodinami, guzmic napsal: Borci, dá se někde rozumně v CZ/SK kopit to EMC zařízení na chorvatské dálnice? V půlce července se chystám a chci maximálně eliminovat kolony, moc díky za rady. ENC, kdysi jsem četl, že ano, ale bylo to docela dražší. Koupil jsem si ji na dálnici v Chorvatsku. Půjčil bych ti jí, ale bojím se že už bude k.o. baterka... a to by jsi zase musel řešit u nich... každopádně jet aspoň na kartu, ne za hotový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 (upraveno) před 20 minutami, DavidLC napsal: ENC, kdysi jsem četl, že ano, ale bylo to docela dražší. Koupil jsem si ji na dálnici v Chorvatsku. Půjčil bych ti jí, ale bojím se že už bude k.o. baterka... a to by jsi zase musel řešit u nich... každopádně jet aspoň na kartu, ne za hotový. Je mi jasný, že něco navíc zaplatím....jen nevím jestli to koupit v ČR třeba tady: https://www.dalnice-chorvatsko.cz/produkt/enc-kategorie-1/ nebo je lepší to vzít na první benzince v Chorvatsku edit. +-20 eur neřeším.... radši to budu mít dražší a v pohodě už v autě před cestou Upraveno 12. června 2022 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 před 17 minutami, guzmic napsal: Je mi jasný, že něco navíc zaplatím....jen nevím jestli to koupit v ČR třeba tady: https://www.dalnice-chorvatsko.cz/produkt/enc-kategorie-1/ nebo je lepší to vzít na první benzince v Chorvatsku edit. +-20 eur neřeším.... radši to budu mít dražší a v pohodě už v autě před cestou Když jsem jí kupoval, tak se na benzinkách neprodávala. Jen u dálnice v budkách a to ještě jen někde. Nevím jestli je to už jinak. Zkus kouknout na forum o Chorvatsku,tam je toho tuny... až budu u počítače, pošlu odkaz. Ale jestli na pohodu, kup tady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Ahoj, nikdy jsem nebyl o skolnich jarnich prazdninach u more. Prosim nejake tipy. Kam se konec unora / zacatek brezna leta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Fuerteventura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Maurícius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Dubaj, Egypt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se