DavidLC Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Před hodinou, JR_2010 napsal: Tak to potom patří spíš do vlákna Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Pozdrav ze Sardinie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Tak problém jest snad vyřešen a můžeme s klidnou duší odletět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Před hodinou, African napsal: Tak problém jest snad vyřešen a můžeme s klidnou duší odletět len daj pozor na jedlo https://cnn.iprima.cz/dalsi-tragedie-v-egyptskem-letovisku-maly-chlapec-zemrel-jeho-otec-bojuje-o-zivot-112358?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Výhled vypadá dobře…teda jako vyždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Presne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Máte hezky norsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Jj, kratasy a slunecni bryle jsem mel na sobe naposledy pred 5 dny v Oslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Ale tak zase tam treba nejsou zraloci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 49 minutami, nickolas napsal: Ale tak zase tam treba nejsou zraloci I kdyby, zase nejsou ve vode lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Před hodinou, Murphy97 napsal: Jj, kratasy a slunecni bryle jsem mel na sobe naposledy pred 5 dny v Oslu Však již nedávno zesnulý klasik pravil, že nejtepleji bylo v Oslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Ve čtvrtek jsem se vrátil z Lofot, chodil jsem v kraťasech, jen poslední dva dny v dlouhých kalhotách a mikině s větrovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 5 minutami, Kapo napsal: Ve čtvrtek jsem se vrátil z Lofot, chodil jsem v kraťasech, jen poslední dva dny v dlouhých kalhotách a mikině s větrovkou. To je nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 (upraveno) Dneska je to holt trochu spatny, ale to k tomu patri. Protoze normalne spime v "tecku", tak jsme trochu predelali itinerar, zustaneme tady v Alesundu v teplem bytecku, malicko to proflakame a odpocineme si a zitra uz bude lepe. To zajizdime do fjordu pres Trollstigen, dnes by to nemelo smysl. Celkove si ale zatim nemame na co stezovat... Upraveno 9. července 2022 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Před hodinou, Murphy97 napsal: Dneska je to holt trochu spatny, ale to k tomu patri. Protoze normalne spime v "tecku", tak jsme trochu predelali itinerar, zustaneme tady v Alesundu v teplem bytecku, malicko to proflakame a odpocineme si a zitra uz bude lepe. To zajizdime do fjordu pres Trollstigen, dnes by to nemelo smysl. Celkove si ale zatim nemame na co stezovat... Krása! Miluju Norsko... Jednu dobu jsem tam lital každej rok na měsíc pracovně sice..ale odpoledne už volno na výlety atak..fakt brutál příroda. Posledni rok co jsem tam už neletěl, tam ten idiot Brejvik vystřílel ostrov Utoya.. bylo to co by kamenem dohodil od pevniny kde jsme mívali náš srub celkem náhoda. Jo a Oslo potvrzuji tam bylo fakt dycky pěkně a ten přístav byl krásnej. Hlavně všude ty vlaječky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Odpolední siesta Kos.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 (upraveno) Chorvatsko, Pakoštane sice teplo, ale ráno jsem měřil teplotu moře a nekoupatelnych 17 stupňů. To jsem ještě nezažil. Lidí chodí kolem vody jako mlsný psi a nikdo tam moc neleze. Upraveno 9. července 2022 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 7 hodinami, Geodet napsal: Chorvatsko, Pakoštane sice teplo, ale ráno jsem měřil teplotu moře a nekoupatelnych 17 stupňů. To jsem ještě nezažil. Lidí chodí kolem vody jako mlsný psi a nikdo tam moc neleze. Copak se tam odehrálo? Vždyť tam ještě před týdnem padali mouchy vedrem... Na nás už taky přišla řada, yes, hlásí 3osmy tak snad se konečně ohřejeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 bóra tomu říkali, ze dne na den studená voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se