TLD Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Tak to jo:). No,jen na rychlo. Byl jsem tam asi 6x na motorce a jednou autem,kdy sem kempoval kus pred tim mensim vodopadem co kupujes ticket. To jsem se na vrsku I trosku prosel,jinak vzdycky jen na kukacku a tahat dal:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 (upraveno) Mozna jsem to sem daval uz vloni, ale udelam jim reklamu - Berghotel Malta Obvykle nejezdim 2x na stejny mista, ale sem jezdim pravidelne 2x rocne. Je to maly hotel na konci vysokohorske silnice ve 2000m u nejvyssi prehrady v Rakousku, cca 20 km od nejblizsiho vetsiho mesta, takze hluk 0 a svetelny smog 0, je tam proste klid, pohodlny postele, skvely pro relax a odpocinek. Vyplati se vzit to s polopenzi (za asi 15E / osoba (!)), vari tradicni rakouskou kuchyni a vari skvele. Skvely misto jako start pro tury po okoli, uzasny vyhledy, kdykoliv clovek koukne z okna.Díky za tip, vypadá to fakt skvěle! Škoda že na první týden v červenci už jsou dost plní. Napsal jsem jim zprávu, tak třeba se ještě něco uvolní Upraveno 15. června 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Byl to fofr, zrovna psali a máme zamluveno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Paráda, užijte si to Já tam budu 1.-2. a 8.-9.července, nepotkáme se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Přesně mezi My tam budem 4.-7. července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 (upraveno) Přidám taky jeden tip... Seychelles, Mahé, Beau Vallon Shodou okolností se mi povedlo letos v této destinaci strávit 4 nádherné týdny. Pokud zvažujete, tak neváhejte. Měli jsme čas toho hodně projet a projít - všechny pláže na Mahé, většinu pěších stezek v kopcích, stejně tak i sousední ostrovy. Beau Vallon sice není nejfotogeničtější, avšak na plavání je asi nejlepší. Neskutečně čistá voda. Příroda v horách (či spíše kopcích, nejvyšší bod je necelý kilometr nad mořem) mi připomněla citaci od Hrušinského (z vesničko má středisková) "To není země, to je zahrádka". Místy opravdu dechberoucí. Rozhodně doporučuji. Negativem je (ač možná pro někoho výhodou) je, že tam nic jiného není. Žádné promenády, žádné obchody (řešili jsme nákup oblečení, když se zpozdili kufry o den) apod. (tedy krom přístavu pro jachty v Eden Island). Restaurace jsou mírně řečeno předražené... běžná jídla typu těstoviny / rýže s mořskými plody která jsou např. v Thajsku skoro zadarmo, tak tady od 600 CZK výše. Proto mnoho ubytování nabízí "self catering" kdy si hosté nakoupí a vaří sami, či se objedná kuchař, který to nakoupí a uvaří v privátní kuchyni. Ale je i alternativa ve stáncích / take away kde je to za normální peníze a kvalita bývá vysoká. Další nevýhodu vidím v tom, že je to zbytečně daleko... ač to stojí za to. Upraveno 16. června 2017 uživatelem Milan156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 (upraveno) Panove jak zari (1. a 2. tyden) a Chorvatsko ? Pocasi ? Navrvano nebo uz volneji ? Nikdy jsme tam nebyli, ale radi bychom vyzkouseli. Budu rad za pripadne tipy na neco pro rodinu (kluci v tu dobu 6,5 a skoro 5), bazen podminkou. Asi spis peknej hotel, aby mela i manzelka uplnej veget. Diky Upraveno 17. června 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Ahoj,dva roky zpět jsem byl druhý týden v září v Brele, počasí naprosto luxusní, voda teplá, ceny ubytování poloviční a na plážich málo lidí. Nevýhody jsou, že některé restaurace už mají zavřeno a večer už je brzo tma.Samotná Brela je moc pěkná destinace a celkově bych to všem vřele doporučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Diky, zkouknem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Souhlas s p. Guzmicem, jen si myslím, že větší výběr hotelů s bazénem je "nahoře" Istrie. Kde to počasí je víc sázka. Za mě to rozděluje Zadar, dole lepší. Za dobrý peníz je hotel Eva na Rabu (Čedok nejlevněji), sice starší (spíš retro hotel) jinak ale vše super, klídek, zátoka, i písek, bazén u spřáteleného hotelu, hospůdky, krámek blízko, strava paráda.Jinak samozřejmě Hvar je NEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Kouknul jsem jen tak na hotely v Brele a léto je totálně vyprodané, v září mají týden 2+2 (do 12 let) za 1400 Eur vč. snídaní s možností připlatit za obědy a večeře. https://www.hotelsolinebrela.com/cz/booking.aspx?date_in=2017-09-02&date_out=2017-09-09&user_language=cs&user_currency=EUR&rid=SOL Hotel je to krásný, kousek od moře, mrkni na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 (upraveno) Jo, uz jsem na nej koukal hned po tvem prvnim prispevku.Budu to resit nejspis tesne pred. Proto me zajima, zda tam v tom case byva jeste narvano a "musim" jit do rizika a objednavat neco uz ted. Upraveno 17. června 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Těžko říct, já tam byl druhý týden v září a už tam byl opravdu klid a pohoda, moc příjemná dovolená. Ale jak psal DavidLC určitě doporučuju makarskou nebo ještě víc dolů kvůli počasí.Já tam byl nějak od středy takže jsem cestoval v týdnu a cesta byla fantazie, 1050 Km za cca 9 hod.Ještě mě napadá, jak máš malý děti, tak fajn jsou Vodice, plno atrakcí a lepší pláže na koupání. V sezoně to tam je peklo, je tam hromada lidí, ale v září to tam bude taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Počasí v září v Chorvatsku většinou ok,lidi tolik už taky není, jediné negativum je brzká tma.když vyjet tak lepší těsně před sezonou si myslím než po sezoně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Deset let zpet, prvni tyden v zari.... lidi malo, prvni polovina tydne parada... pocasi, tepla voda, prazdna plaz. Druha pulka ve znameni chladneho pocasi a vyletum po okoli. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Prohlidni treba Hvar- na hotel mesto Stari grad ci Hvar. Pocasi ok cca do 25.9 ( zkouseno pritelkynema cca poslednich 5 let ). Zalezi jen na tve narocnosti na hotel ( stari grad nenarocnej, hvar- o dost jinde ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Našel jsem tu teď při úklidu PC jednu starou prezentaci ohledně mého putování po Albánii, když tak je zde:https://uloz.to/!gZeho4BsdBCh/albanie-fakta-a-fikce-ppt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0ris Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Bol uz niekto z Vas na Vise? Myslim dovolenku, ze cely cas tam trebars... bo chvilku sme tam len kotvili, takze som to tam nestihol omrknut. Inak uz sa v poslednej dobe clovek moze bat, ze kam ist... hlavne lietadlom... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Jj,bohužel taky víc nevím,jen Komiža a travarice :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Nazdar, nemáte někdo tip na ubytování v okolí Žiliny? Jedem dva a skoro tříletej syn. Nemusí to bejt v horách, klidně nějaká menší víska nebo město. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se