Dzos Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2019 V 24. 8. 2019 v 19:36, financ napsal: hmmm, krása. A asi vím který to jsouDíky, jj, jsou to ony. V 24. 8. 2019 v 19:48, madmaxx napsal: Že by Zenith mánie ;-)Gratuluji k takovému kousku Richarde, kdepak jsi na ně narazil?Pro tyhle telky mám slabost kdyby někoho nudily :-D Díky. Jsme tu (zatím) 4, tak možná je z někoho vymámíš :). V 23. 8. 2019 v 23:18, michalval napsal: Co to vidí oko mé modravé? Paráda Richarde, vítej v partě a gratuluju!Kdybys tady před pár dny nedal fotku s TV na ruce, tak bych je neměl. Je pravda, že jsem je v hledáčku měl dlouho, jeden kus mi před pár měsíci utekl v aukci na ebay, ale byl dost obouchanej. A tady je to problém, protože nic na těch hodinkách není jednoduše nahraditelného. Vše je atypické. Počínaje pouzdrem, tlačítkama, cifrem a hlavně tím tahem. Už jenom ty stěžejky, který drží jednotlivý články, je problém sehnat.Po té tvé fotce jsem jen tak ze srandy prolétl ebay a hle, narazil na ně. Probém byl, že je prodejce asi hodinu předtím stáhl z prodeje. Za pokus to stálo, napsal jsem mu, a ihned odepsal, že jsou stále na prodej. Ale jen mimo ebay. Tak jsem něco navrhl, on na to kývl a já to risknul. A vyšlo to !
Wanderer Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Hmm, tak tomu říkám mít koule. Úplně stejně jsi tady mohl brečet, že jsi bez peněz. Gratuluji k pěknému kousku.
michalval Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 V 24. 8. 2019 v 20:19, Dzos napsal: Kdybys tady před pár dny nedal fotku s TV na ruce, tak bych je neměl. Je pravda, že jsem je v hledáčku měl dlouho, jeden kus mi před pár měsíci utekl v aukci na ebay, ale byl dost obouchanej. A tady je to problém, protože nic na těch hodinkách není jednoduše nahraditelného. Vše je atypické. Počínaje pouzdrem, tlačítkama, cifrem a hlavně tím tahem. Už jenom ty stěžejky, který drží jednotlivý články, je problém sehnat.Po té tvé fotce jsem jen tak ze srandy prolétl ebay a hle, narazil na ně. Probém byl, že je prodejce asi hodinu předtím stáhl z prodeje. Za pokus to stálo, napsal jsem mu, a ihned odepsal, že jsou stále na prodej. Ale jen mimo ebay. Tak jsem něco navrhl, on na to kývl a já to risknul. A vyšlo to ! To mě samozřejmě moc těší, že jsem Tě navnadil Vypadají skutečně dobře a máš tu - pro mě - nejlepší kombinaci, tzn. modro-modrý ciferník, modrý datový věnec a ten starší hranatý tah od Chatelainu.Jak píšeš: u těchhle hodinek je asi nejdůležitější tah. Mít o jeden článek méně, neuděláš nic a můžeš se na ně chodit koukat do vitríny. jasně, že na té sponě jsou dvě polohy, ale to je asi veškerá možná regulace délky.Tak ať Ti dělají radost, jako mně.
michalval Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 V 26. 8. 2019 v 11:15, financ napsal: i ten tah se dá vyřešitMyslíš, sundat z jiných hodinek? Že se dával i na jiné Zenithy, jsem nevěděl.A nebo sehnat ten novější NSA od Novabitu. Ale tenhle od Chatelainu je pro mě klasika - je těžký, tahá za chlupy, nemá překlápěčku ale je to kus nerezu, žádný plech.
financ Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Spona a dilky okolo spony jsou stejny na defy co jsou na fotce vys. Quartzky za par korun, kdysi jsem je vzal jako nefunkcni.
petanprim Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Musím se pochlubit,přišly mi z opravy z Liberce,moje první chrona v automatu,mám z nich velkou radost,doufám že nevadí když přiložím foto jak jsem koupil na blešáku,ještě jednou dík do Liberce
michalval Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 V 27. 8. 2019 v 10:30, petanprim napsal: Musím se pochlubit,přišly mi z opravy z Liberce,moje první chrona v automatu,mám z nich velkou radost,doufám že nevadí když přiložím foto jak jsem koupil na blešáku,ještě jednou dík do LiberceMoc hezký, prokoukly. To je Tondova práce (tondako)?
petanprim Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 V 27. 8. 2019 v 11:11, michalval napsal: Moc hezký, prokoukly. To je Tondova práce (tondako)?Ano,to zpáchal Tonda Kodýtek
ponorka9 Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 V 27. 8. 2019 v 12:28, collie napsal: Jedná z dnešního rána...Pepo, čím víc na ně koukám, tím víc je chci:)
AndyAaron Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Dlouho tu nebyl Karluv patek. Ja jsem pripraven
ponorka9 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 I já jsem připraven, již od včera s novým přírustkem. NOS stav, na dýnku folie, k tomu krabka, jen ty papíry se nedochovaly....hezký pátek všem!
Robero79 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 ja dnes taky pripraven, i kdyz s trochu starsim kouskem...
eloga Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 (upraveno) ty jsou super, při vyhlížení pátku naprosto dokonalé. Upraveno 6. září 2019 uživatelem eloga
ponorka9 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 V 6. 9. 2019 v 7:23, Tikal napsal: Ponorka, jsou parádní, gratulujiDíky moc, mám z nich fakt velkou radost ( a to už se mi u hodinek moc často nestává). Dlouho jsem váhal, Ital za ně chtěl neúměrně moc a z fotek jsem nebyl úplně přesvědčenej, že za to stojí. Nakonec trochu cuknul, tak jsem je vzal - a je to jedno z mých lepších rozhodnutí. Na živo jsou o kus lepší, než na fotkách, na zápěstí sedí super, prostě paráda:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se