malda Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Zdravím dalšího kolegu z vintage chronosrazu! Pokud se nepletu, ty Fontainbleau máš ty, že? Jinak k tomu značení Chrono-Matic Hamiltonů. Strojek cal. 11 GMT Hamilton skutečně značil jako cal. 111, ale na můstku jsou ty strojky značené jako cal. 11, stejně jako běžný cal. 11. Tento strojek měly v Hamiltonu jen Pan-Europy 707 reference 111003-3. Tím se liší od verze Pan-Europ 703 se strojkem cal. 11 a referencí 11003-3. Těžko říct, proč nebyly můstky správně značené. Moje domněnka je ta, že Pan-Europů 707 je fakt málo, tak jim to nestálo za to.
ponorka9 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Myslíš tyhle? Já jsem si dlouho myslel, že GMT měl jen cal 14, ale když jsem začal shánět Pan Europy, tak jsem objevil i ten 11 GMT....Hoši se s tím tenkrát moc nemazali a nám to pěkně zamotali 1
malda Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Jo, tyhle! Chtěl jsem si je tehdy pořádně prohlédnout, ale zakecal jsem se... Doufám, že bude ještě příležitost. Já jsem si až po napsání předchozího příspěvku uvědomil, že i Heuer a Breitling značili cal. 11 GMT na můstku pouze jako "cal. 11". Tento strojek měly první GMT autávie 1163 a Breitling ref. 2115. Až cal. 14 měl svůj vlastní můstek. Chrono-Matic Hamiltonů moc není, a když se objeví, jsou většinou v USA, kde se hlavně ve své době prodávaly. V Evropě se spíš Chrono-Matic Hamiltony prodávaly pod značkou Lanco. Viděl jsem jako Lanco oba modely Pan-Europ, Fontainbleau i Count-Down.
ponorka9 Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Taky doufám, že se zase někde potkáme. S tím značením jak píšeš, to sedí, dopátral jsem se ke stejnému. Jinak bych k těm třem modelům ještě přidal klasický Chrono-matic 11002 a jsou to 4 ikony, které jsem chtěl mít, ale asi jsem začal moc pozdě, při současných cenách už do toho nejdu. 1
gustavbu Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna nová akvizícia zo 70tych rokov a som úplne nadšený! cal. 1260 tuning fork v plnej kráse s naozaj velkým, tzv. "cone" telom.. 1
xbraj19 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna (upraveno) @gustavbu pěkné, ale nechybí tomu stopky? Upraveno 24. dubna uživatelem xbraj19 2
Jan7 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 17 minutami, xbraj19 napsal: @gustavbu pěkné, ale nechybí tomu stopky? Já bych ho nechal. Koukej na to nadšení. 1 2
redd Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna (upraveno) Tak stopky to má takový perpetuální... s přesností na jednu sekundu... a stopneš to přes hacking nebo vyndáním baterky Ale počítat stopovaný čas bych teda nechtěl Upraveno 25. dubna uživatelem redd 1
libor2002 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Při sledování novinek ve videu od Matouše. 3 1
malda Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Tak ještě jednou to tu s nimi zaplevelím. Dnes jsem jim vyleštil sklíčko a najednou vypadají úplně jinak: 5 2
Jeronimo Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května (upraveno) Dnes Al Pacinovky Upraveno 6. května uživatelem Jeronimo 2 1
FantasticFabio Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 4 hodinami, VintageLover napsal: To jsou Hujerovi
FantasticFabio Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 46 minutami, Army11 napsal: Taky Verona. To je mi divný….. mají Verony jinej datum než sedmýho? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se