Piplík Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Kolem Labe s Memosaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Tak teprve ted po Velikonocích má člověk čas se tady na to podívat :-)Moc krásný pánové!! ... hlavně to Porsche na té německé dálnici, ale klasika od Mercedesu W124... jo to je taky něco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Celý týden černé pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 páááteeeekkk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Řeším podklady k auditu, nemyslím si, že to dneska dám, a jestli, tak až večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 To na tebe někdo kvůli pár fotkám týdně poslal audit? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 To nevadi, my v klidu pockame... Nekteri pasivne, nekteri aktivne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 VL to je v pohode ...pockame siAA kde jezdi takovy cyklistky..kurňa ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ty ju musis poznat, ked Ta ma este aj na drese:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 AdaMoss, on 06 Dub 2018 - 10:41, said:To na tebe někdo kvůli pár fotkám týdně poslal audit? :-)ne, auditoři když to viděli, tak přišli sami a chtěj na flashku pro "kontrolní účely" kompletní auditní podklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ano, je pátek !! Dnes jsem byl v bance, tak jsem jedny chrona vyzul a druhé nazul A něco k dnešnímu dni přidám také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ano, je pátek !! Dnes jsem byl v bance, tak jsem jedny chrona vyzul a druhé nazul omm45_1.jpg omfm911_1.jpg A něco k dnešnímu dni přidám také.Zdravím, jedny Omegy lepší jak druhý...pro takový věci chodit do banky je pak radost ;-)Mám velký cukání něco takovýho splašit.. Ty ju musis poznat, ked Ta ma este aj na drese:)No kéž bych byl aspoň na drese...co teprv pod ním ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Koukám, že cyklistika má něco do sebe, asi dofouknu o víkendu horáka :-) když je ten pátek národ sobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 To nevadi, my v klidu pockame... Nekteri pasivne, nekteri aktivne Dvojitá páteční nálož? Sem s tím! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak jsem rad, ze jsem vas pri tom cekani trochu rozptylil. Hodinkove bohuzel nic moc co pridat nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Když teda samodomo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Hele nepletete si vlákno? Tohle patří spíš do "Hodinky a ženy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Trochu to s dovolením vyvážím ...něco japonskéhoněco švýcarskéhoněco růžového ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) nojo, ještě že má většina borců tady automaty a jiné beznátahové vymoženosti, jinak by si při ručním nátahu již dávno přetáhli péro. Obrázky slušný, ale VL to jistí jako vždy. Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se