guzmic Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Dnes fantazie.Jinak, ta zrzka v ryflove bundě je dokonalá.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Dnes fantazie.Jinak, ta zrzka v ryflove bundě je dokonalá.... :-)Tak pozor jako, tu už mám zamluvenou Bomba, krásnej čtvrteční večer, díky Karle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Zase parádní oddechovka. V těch hodinkách bych si urco vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) A nejen v těch hodinkách ... ... třeba ty pluhy na sníh teda to, co je pohání. Upraveno 7. března 2019 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Mně se strašně líbí ta buchta, co se vrací z karnevalu. To je parádní fotka. Taková náznaková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 A nejen v těch hodinkách ... ... třeba ty pluhy na sníh teda to, co je pohání.OK tedy :-).Já tedy spíš to, co si veze ten vánoční stromek z lesa :-).Baby radši nehodnotím, tam nevím, kam dřív koukat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Za mě ta offroad Carrera - měl jsem ji jako kluk na dálkové ovládání (ještě za komančů!!), i s lopatou a krumpáčem na kapotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Zase parádní oddechovka. V těch hodinkách bych si urco vybral.A v děvčatech ne? Upraveno 7. března 2019 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 A v děvčatech ne?Tam nevím, kam dřív koukat :-).Karel má dost podobnej vkus jako já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Olaláá :-D dnes to má grády!! Jak baby, káry tak hodiny...parádní ty parkovačky od bulovyKdyby cestáři měly ty Porscháky tak je D1 celou zimu pořád čistá ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak pozor jako, tu už mám zamluvenou Bomba, krásnej čtvrteční večer, díky Karle. budeme si jí půjčovat jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 budeme si jí půjčovat jojasně, občas potřebuju bejt sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Přetrhnu trošku oslavy Karlova čtvrtka a i když zrovna nejsou na ruce (snad se nebudete zlobit), tak to vypadá na moc pěknou začínající rodinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mé "poor man's" racing chronograph. O značce jsem nenašel nikde nic. Pouzdro mělomít možná PVD úpravu. Vevnitř Valjoux 7750 s rozbitou stopovací pákou, ale čas běží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 _20190309_140405.JPGMé "poor man's" racing chronograph. O značce jsem nenašel nikde nic. Pouzdro mělomít možná PVD úpravu. Vevnitř Valjoux 7750 s rozbitou stopovací pákou, ale čas běží.To jsou ty co se vydrazily nedavno na aukru? Na ty jsem si prihazoval, ale nakonec jsem se rozhodl ze nemusim mit vsechno... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Přetrhnu trošku oslavy Karlova čtvrtka a i když zrovna nejsou na ruce (snad se nebudete zlobit), tak to vypadá na moc pěknou začínající rodinku. Přestaly mi zabírat prášky na tlak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Přestaly mi zabírat prášky na tlak... Tak to se omlouvám. ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Přetrhnu trošku oslavy Karlova čtvrtka a i když zrovna nejsou na ruce (snad se nebudete zlobit), tak to vypadá na moc pěknou začínající rodinku. Mno, jsem rád, že skončily tady na fóru. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Děkuji. Ještě vymyslím co s nimi. Jestli nechat doma obojí nebo jen pandy. Ty mé první jsou v lepším stavu. Pandy nemají signovanou korunku, ale jinak je na vlas stejná jako na těch druhých. Zajímalo by mě jestli je možné, že je originál. Stejně tak má panda cifr mírně rozplizlou lumi na indexech. Zvláštností je původní řemen (se signovanou sponou), který je super krátký. Nemám šanci je vůbec zapnout ani na první dírku. Obvod zápěstí asi 19,5 cm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Děkuji. Ještě vymyslím co s nimi. Jestli nechat doma obojí nebo jen pandy. Ty mé první jsou v lepším stavu. Pandy nemají signovanou korunku, ale jinak je na vlas stejná jako na těch druhých. Zajímalo by mě jestli je možné, že je originál. Stejně tak má panda cifr mírně rozplizlou lumi na indexech. Zvláštností je původní řemen (se signovanou sponou), který je super krátký. Nemám šanci je vůbec zapnout ani na první dírku. Obvod zápěstí asi 19,5 cm.Nech si oboje a časem přidáš další Na Chronu jsou také jedny s origo racing řemenem a upozorněním, že bude asi krátký...holt džentlmeni v té době měli asi útlejší zápěstí Ten tvůj řemen mi ale připadá trochu užší, nebo je jen lety omačkanej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se