xbraj19 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 (upraveno) @ponorka9 Děkuji. S pepsi lunetou dělali dvě varianty, s modrým číselníkem a s tímto žlutým. Upraveno 26. června 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Pekná sobota a romantika na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 V 26. 6. 2020 v 15:15, xbraj19 napsal: Ctím tradici. Jsou nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Konečně sluníčko. Tak šup s nima na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Po delsi dobe na ruce, sedi Jak prdel na hrnec Edit: ted premyslim, jestli Uz tu casove pasujou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Po delší době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 nedavno jsem resil dilema, jake hodinky si vzit na vyhlidkovy let - zadne pilotky nemam. tak jsem nakonec vzal jeden model, ktery by to mel zvladnout a tohle zakouti jsem objevil asi pred tremi nebo ctyrmi roky a chtel jsem si ho vyfotit s nejakym vintage chronografem a prihodit to sem v patek, ale vzdal jsem to, protoze misto lezi na cyklostezce, takze na zapesti mam vzdycky moderni alpinisty. ale nez ty auta zhnijou uplne, musim to sem hodit. kdyz jsem tam ocumoval prvne, vybehl z domku pres cestu takovy rozzlobeny starik, co tam jako delam. kdyz jsem mu rikal, ze je skoda, ze ty auta tak chatraji, docela se rozpovidal. maji je v rodine, on uz by je i prodal, ale syn nechce. tak to tam zarusta plevelem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 středa omega je třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 ****SOBOTA**** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Moc pěkný výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Karle mas to doma pekne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 (upraveno) Paráda, ten pokoj je luxusní....že bych vystěhoval děti z pokojíčku? Mně po třech měsících na cestě dorazily další 7018 Upraveno 18. července 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Taky si rikam, ze to ma Karel doma pekny Jinak co rici na 7018... bozi stav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 před 3 hodinami, xbraj19 napsal: Paráda, ten pokoj je luxusní....že bych vystěhoval děti z pokojíčku? Mně po třech měsících na cestě dorazily další 7018 Wow, krasny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 super trucovna, tam by se vešla i nějaká ta formule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Super fotky, díky. A čo je zač to lietadlo v bytovke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Nosit tenhle kousek je velká radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 dobrý výběr, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se