michalval Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Karle díky, za příspěvek ve kterém bylo trochu víc carrer než obvykle nakonec i za druhou část, kde byly skoro samý kozy Jak se teď víc koukám po hujerech po pořízení těch mých prvních, tak jednak musím říct, že to měl marketingově jack Heuer ošetřený úplně geniálně: to, že sponzoroval Ferrari, to že dal jedny fulgold carrery každýmu závodníkovi, to že je měli na ruce mechanici - a my po nich slintáme po letech - mimo jiné proto, že na nás čučí z každý druhý fotky z motorsportu té doby. Hledání těch fotek mě mimo jiné dovedlo až k Fittipaldimu. Když jsme byli malí a závodili jsem v něčem pojízdném nebo s něčím pojízdným, tak jsme chtěli být všichni Fittipaldi (myslím, že jsem si v té době myslel, že Emerson byl jeden závodník a Fittipaldi někdo jiný) ale koukal jsem, že kromě toho, že byl ze závodnické rodiny, on sám toho moc nevyhrál - byl 2x na bedně, jinak nic moc. Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 2x mistr světa podle mě není málo. A nosil Autavie 7763 Compressor, co mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Michal si splietol 2x na bedni vs 2x titul... Podla wiki bol vyhral 14 VC a na bedni bol 235x. V F1. https://sk.wikipedia.org/wiki/Emerson_Fittipaldi A slavne meno v podobe vnuka sa vratilo do F1 (zatial iba nakratko) https://en.wikipedia.org/wiki/Pietro_Fittipaldi Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 53 minutami, michalval napsal: Hledání těch fotek mě mimo jiné dovedlo až k Fittipaldimu. Když jsme byli malí a závodili jsem v něčem pojízdném nebo s něčím pojízdným, tak jsme chtěli být všichni Fittipaldi Presne, doteraz hovorím Jazdíš ako Fittipaldi, za čo si väčšinou vyslúžim nechápavé pohľady Ale môj favorit bol Ronnie Peterson, dokonca som raz dostal fešácku čiernu šiltovku JPS s jeho menom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Me asi nejvic utkvel Jacky Ickx a Lauda. Taky si pamatuju, ze nejvetsi dva auto pojmy byly audikvatro a poršeturbo. Jinak bych se s vami chtel podelit o velkou radost z mych prvnich Heuerek Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) No jo mám číst pořádně kluci. Tady se píše, že byl 2x na bedně, ale až po ukončení ježdění u Mc Larenu. Tak to jsem rád, že jsem nejezdil za nějakýho lůzra Wawrik: Jj. Černozlatý JPS to bylo i pro mě synonymum formule. Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 4 minutami, tommasini napsal: Me asi nejvic utkvel Jacky Ickx a Lauda. Taky si pamatuju, ze nejvetsi dva auto pojmy byly audikvatro a poršeturbo. Jinak bych se s vami chtel podelit o velkou radost z mych prvnich Heuerek Krásná práce. To už jsou druhé resp. první Heuery tento měsíc. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 JPS je top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 4 minutami, tommasini napsal: Me asi nejvic utkvel Jacky Ickx a Lauda. Taky si pamatuju, ze nejvetsi dva auto pojmy byly audikvatro a poršeturbo. Jinak bych se s vami chtel podelit o velkou radost z mych prvnich Heuerek Gratuluju! Já si tu mou radost z prvních Heuerek taky ještě pamatuju, protože to bylo minulý... ...týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Datum jsem nenastavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Výborná volba pro dnešek. Taky mě dneska tahají z trudomyslnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Jeden hezčí kousek než druhý, Seiko i Hujerky...Já dnes stejně jako včera, jen tachy je v km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Dneska vám ty pěkný kapitalistický hračky ze švajcu a žaponska promořim Ivanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 To ohnivý peklo z F1 si pamatuju z přímého přenosu, tam zůstal můj oblíbenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Ronnie Peterson...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Jo, jo...trklo mě to, jak jsem viděl tu krabičku JPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Avia Olympic Chronograph, Landeron 151, tachy v majlích. Rychlá mobilovka, dneska je blázinec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 (upraveno) Seiko a Fortis mazleni, at tu nejsou jen stara nakladni auta Upraveno 18. prosince 2020 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 30 minutami, tmx napsal: Seiko a Fortis mazleni, at tu nejsou jen stara nakladni auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se