wawrik Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 1 minutou, Harwey napsal: Eh NFS, Bomberman bola hra intrakov:) Jo! Prince of Persia a Bomberman (vlastne Dynablaster) sú spolu so šachom jediné hry, ktoré má mladý na obstarožnom tablete... Vlastne, má tam aj Dune II, ale tú som mu ešte neukázal No všetko sú to deväťdesiate roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Ukazobval jsem dětem, co hrajou poslední NHL na PS, jak vypadalo NHL 93. A že dřív než FIFA jsme pařili Sensible Soccer. Tvl Romario všechny předběh, Stoičkov dával nechytatelný bomby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Já miloval tohle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Ten zvuk aut z prvního NFS mám furt v hlavě. Quarantine bylo úplně boží. A vzpomínám jak jsem čuměl na 3D chodby v descentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Moja ruka, kolegov ulovok od povodneho majitela. Sakra, mal som byt rychlejsi 105.003-65 na 1450 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jo, Edy jsou top. Tenhle pozdější tah sluší snad všem Moonům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 (upraveno) před 8 minutami, VintageLover napsal: Jo, Edy jsou top. Tenhle pozdější tah sluší snad všem Moonům. Absolutny suhlas s tym tahom. Pre pobavenie, pan si za ne od kolegu vypytal v prepocte 125tis Kc s cim sa nedalo nesuhlasit Upraveno 11. února 2021 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 No. Tak to měl zase někdo štěstí. Více takových pripadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Pěkné, ale nemá náhodou tato reference ještě šířku stěžejek 19 mm? Jak tam tu 1450 narval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 (upraveno) před 8 minutami, malda napsal: Pěkné, ale nemá náhodou tato reference ještě šířku stěžejek 19 mm? Jak tam tu 1450 narval? Moc sa do vintage Moonov nevyznam, ale myslim si, ze to bude koncovkami tahu, tieto maju znacenie 808. Upraveno 11. února 2021 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Ja som nedavno nasiel v sufliku svoju staru armadu a stale je v stave A1. Kupodivu hned nabehla a skusil som aj hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Jo u Wolfa jsem se taky naseděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 před 22 hodinami, organic napsal: +1 Já taky a dodnes jsem nenašel lepší na FF volant. Buď je to moc realistický a nuda, nebo prostě moc arcade. Porsche unleashed bylo akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Mě spíš zasáhlo ATARI. To byly krásné časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Abych jen nepovídal, dneska UFa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Ty Carrery mě v poslední době hodně baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Pohodový pátek a vzpomínka na mé začátky s C64 (mám ji ještě doma, ale nefunguje už s LCD TV ) - hromady kazet, nahrávání turba, přetáčení kazety na správné otáčky a pak čekání jestli se to povede a hra se nahraje, nebo vyskočí ERROR a bude se přetáčet zpátky na nový pokus... proti tomu už bylo uvolňování konvenční paměti, přehrávání ovladačů "nahoru" do EMS, případně XMS paměti sranda, stejně jako hra na 10ks 3.5 disket, kdy chyba vyskočila na poslední.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 (upraveno) No jo, ty věčný errory. To jsem úplně zapomněl. Commodore jsem nikdy neměl. To máš spuštěnou nějakou Karateku? Upraveno 12. února 2021 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 před 2 hodinami, tommasini napsal: Mě spíš zasáhlo ATARI. To byly krásné časy To já taky a dodneška ho mám Atari 800XE. Akorát kazeťák s turbem už není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Jo, 800XE jsme měli taky. Před pár lety jsem ještě něco hrál na PC, byl na to někde nějaký emulátor. Překvapivě mě to celkem bavilo, ale hrála tam určitě roli ta nostalgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se