financ Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 V pohode, taky nechci prudit. Jen si myslim, ze se houby deje, kdyz nekdo vyfoti svoje hodinky dvakrat za sebou. Rád se podívám na pěkný fotky, je tu řada majitelů jedněch hodinek, kteří je fotí v různých pozicích, s různým pozadím a dá se na to dívat. Stejná fotka lišící se jen postavením ruček v několika různých vláknech a řadu dní po sobě je nuda
michalval Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Rád se podívám na pěkný fotky, je tu řada majitelů jedněch hodinek, kteří je fotí v různých pozicích, s různým pozadím a dá se na to dívat. Stejná fotka lišící se jen postavením ruček v několika různých vláknech a řadu dní po sobě je nudaTak ja jsem se vyjadroval k fotkam stejnych hodinek, z nichz jedny byly na tahu a druhe na remenu. Ale asi na to dlabem, ne? (Nemam na telefonu smajlika jak tuka s druhym pullitrem)
malda Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Přesně tak, kluci, hlavně tady po sobě neštěkejme - od toho jsou tady jiné vlákna. Takže Jovani - příště ty hodinky nasaď na (třeba) ruku nějaké pěkné holky blejskni to, případně stačí holka na pozadí nebo pozadí holky na pozadí, a můžeš sem stejné hodinky postovat 4x denně! Slibuju, že Ti dám po novu pokaždé palec nahoru a asi nebudu jediný 1
Fester Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 No, vzhledem k tomu, že mám jen jedny Poljoty, které jsem sem už několikrát postoval, jak na řemenu, tak na tahu, tak už budu jen mlsně nakukovat...
kuncák7 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 No, vzhledem k tomu, že mám jen jedny Poljoty, které jsem sem už několikrát postoval, jak na řemenu, tak na tahu, tak už budu jen mlsně nakukovat...To podle me neni potreba,ja sem taky necpu sve omegy ( je me to trapny,navic maj svoje vlakno). Jen se nesmi nic prehanet :-).Peace.
Lacoh Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Smutny pribeh so stastnym koncom. Najazdil som dnes asi 400km, hodinky su tam kde patria, ja dnes idem usetrene peniaze prechlastat. Vlastne som aj tak radsej chcel tie rolexy z Ekvadoru... Zistenim pre mna je, ze aj po troch rokoch intenzivneho kazdodenneho studia chronomagu a prilahlych serverov viem o hodinkach hovno. Stalo ma to 24 hodin sklamania, uvazovania nad zmysluplnostou tejto kratochvile. Sklamanie bolo o to vacsie, ze hodinky su mi konickom i vasnou, hodinkami den zacinam, vo volnych chvilach travim a taktiez koncim. Sklamanie pominulo, ponaucenie ostava. Pre Vas vsetkych zdarma. Vdaka za konstruktivne komentare, bez nich by som tieto riadky asi nepisal.
kuncák7 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Smutny pribeh so stastnym koncom. Najazdil som dnes asi 400km, hodinky su tam kde patria, ja dnes idem usetrene peniaze prechlastat. Vlastne som aj tak radsej chcel tie rolexy z Ekvadoru... Zistenim pre mna je, ze aj po troch rokoch intenzivneho kazdodenneho studia chronomagu a prilahlych serverov viem o hodinkach h...o. Stalo ma to 24 hodin sklamania, uvazovania nad zmysluplnostou tejto kratochvile. Sklamanie bolo o to vacsie, ze hodinky su mi konickom i vasnou, hodinkami den zacinam, vo volnych chvilach travim a taktiez koncim. Sklamanie pominulo, ponaucenie ostava. Pre Vas vsetkych zdarma. Vdaka za konstruktivne komentare, bez nich by som tieto riadky asi nepisal.Nenech se znechutit,vsechno neprochlastej :-))) a koukni po jinych. Skoro kazdej se tu nekdy v hodinkach spalil a takhle dobre to nedopadlo ( i ja a ne jednou)
VintageLover Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Rádi jsme pomohli. Konec dobrý, všechno dobré. Kup radši něco tady na fóru od někoho ze slovenských kolegů, ať nemusíš lítat tak daleko nebo být v křeči z toho, co Ti vlastně přijde domů z té JA. Upraveno 22. září 2015 uživatelem VintageLover
Wanderer Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Tak hlavně, že vše se v dobré zvrátilo. Místní znalci poradili a myslím, že můžeme ocenit i serioznost obchodu.
financ Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Nakonec to dopadlo relativně dobře. Pár hodinkových průšvihů má za sebou asi každý, nenech se odradit hned na začátku.až se z toho vzpamatuješ, mi napiš, třeba najdu něco na prodej
Dzos Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Já se taky přiznám, že jsem už párkrát naletěl. Namátkou fake omegy z 60.let, to když jsem uplně začínal. Pak nějaké bastly z Indie přes ebay. Sice to bylo řádově méně, ale zas to nebyla ta pohádka s dobrým koncem. A ne zas tak dávno nejspíš fake trnová spona Heuer. Jo Itálie, odtud radši nebrat.Na druhou stranu se mi myslím podařilo několik super úlovků, tak ono se to vlastně srovná.
VintageLover Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ríšo, myslím, že si můžeme plácnout.
Lacoh Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Rádi jsme pomohli. Konec dobrý, všechno dobré. Kup radši něco tady na fóru od někoho ze slovenských kolegů, ať nemusíš lítat tak daleko nebo být v křeči z toho, co Ti vlastně přijde domů z té JA. Byvam v CR, jazdil som medzi Libercom a Prahou. Takze kludne aj od Teba.
VintageLover Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Dobře, budu si to pamatovat, díky za projevenou důvěru.
Wanderer Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tak jsem inspirován předchozí debatou chtěl včera udělat pár zajímavých fotek svých chron a měl jsem docela dobrý nápad, aby ty fotky nebyly pořád to samé jak píšete. Realizace ovšem skončila hned na začátku, prohlášením, že její kozy na internetu nebudou. Takže tady jenom fotka z kanclu. 1
Kristian.nov Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tak jsem inspirován předchozí debatou chtěl včera udělat pár zajímavých fotek svých chron a měl jsem docela dobrý nápad, aby ty fotky nebyly pořád to samé jak píšete. Realizace ovšem skončila hned na začátku, prohlášením, že její kozy na internetu nebudou. Takže tady jenom fotka z kanclu. Ale to je škoda
malda Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Tak něco takového jsem ještě neviděl... Gratulace, zajímavý kousek!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se