StefanM Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Rychla dohoda, bezproblemovy obchod. Odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Korektnost, vynikající komunikace, bezproblémový obchůdek.Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Příkladný přístup a ještě něco navíc v obchodu nehodinkového charakteru. Vše OK, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Rychle odesláno a hlavně úžasně zabaleno, nevěřil bych že si někdo může dát se zabalením tolik práce . Odesláno z mého Lenovo Z90-7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Drobný nehodinkový obchod na dálku par excellence! Rychlá komunikace, rychlé odeslání balíčku a ještě za mě na poště žehlil moje omyly Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Výborná a blesková komunikace. Nehodinkové zboží odpovídalo popisu. Doporučuji a rád si do budoucna nějaký obchod zopakuji. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Úplně koukám, jak se umí Hopa starat o své věci. Kupoval jsem něco nehodinkového a bylo to novější, než nové. A navíc příkladně zabaleno. Díky moc a rozhodně doporučuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Rychla domluva, bleskova platba. Diky za obchod a muzu jen doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Rozhodně doporučuji a děkuji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Nepije pivo, ale jinak nejvíc nejlepší kunčaft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Ani nevím, jak to správně popsat. Myslíš však, že bude stačit zmínit, že mi nejdřív vše poslal domu (protože jsem nebyl schopen se zastavit osobně), a až po urgenci, že bych mu měl jaksi taky třeba zaplatit, mi poslal číslo účtu na převod peněz. Nevídaná forma vřelé komunikaci, vstřícnosti a důvěry. Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Přidám se k velmi spokojeným zde na fóru. Radost z obchodu a ze získané věci. Vše pečlivě zabaleno, max. důvěra, že zaplatím (a to jsem zapomněl kolik mám platit, takže platba proběhla na dvakrát.....). Je to opravdu gentleman! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 To není obchod, to je zážitek tady s tím borcem. Si to snad dam jeste jednou jen tak nanečisto Dorucuju!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Můžu jen potvrdit výše napsané. S kolegou byla vážně radost obchodovat a nemá problém odpovídat na poprodejní dotazy, což kvituju s povděkem. díky. Upraveno 26. září 2022 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 Přímé, velkorysé jednání; nemohlo to být snazší; díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Všechno jak se domluvilo, rád jsem Tě poznal. Děkuji a ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno neděle v 06:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 06:24 Ostuda,že jsem nepsal hned. Petr mi pomohl s autokamerou a ušetřil mi nějakou kačku . To už se jen tak nevidí. Děkuji moc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se