Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • Po roku...
  • Po letech...
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Výborná a blesková komunikace. Nehodinkové zboží odpovídalo popisu. Doporučuji a rád si do budoucna nějaký obchod zopakuji. Díky

• po měsících...
Odesláno

Úplně koukám, jak se umí Hopa starat o své věci. Kupoval jsem něco nehodinkového a bylo to novější, než nové. A navíc příkladně zabaleno. Díky moc a rozhodně doporučuji !!!

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Ani nevím, jak to správně popsat. Myslíš však, že bude stačit zmínit, že mi nejdřív vše poslal domu (protože jsem nebyl schopen se zastavit osobně), a až po urgenci, že bych mu měl jaksi taky třeba zaplatit, mi poslal číslo účtu na převod peněz. Nevídaná forma vřelé komunikaci, vstřícnosti a důvěry. Moc díky!

• po měsíci...
Odesláno

Přidám se k velmi spokojeným zde na fóru. Radost z obchodu a ze získané věci. Vše pečlivě zabaleno, max. důvěra, že zaplatím (a to jsem zapomněl kolik mám platit, takže platba proběhla na dvakrát.....). Je to opravdu gentleman!

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Můžu jen potvrdit výše napsané. S kolegou byla vážně radost obchodovat a nemá problém odpovídat na poprodejní dotazy, což kvituju s povděkem. díky.

Upraveno uživatelem ismit
  • Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ostuda,že jsem nepsal hned. Petr mi pomohl s autokamerou a ušetřil mi nějakou kačku . To už se jen tak nevidí. Děkuji moc . 

• po měsících...
Odesláno

Nejenom hodinkami živ je  člověk, ale takový česnek kde po kousnutí pláčete jak profi plačka to je zážitek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...