travex Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2015 Vodní kámen, to je prevít! Naštěstí tady je to v pohodě nebo je to tím, že mám pořád ruce v kapsách
lub Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 asi znáte, ale přesto to sem dám - srovnání 710 a 420, fotky...:https://krishnasrussianwatches.wordpress.com/2015/04/20/vostok-amphibia-710-ministry-watch-case/
filo-boxer Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Pořídil jsem tátovi dárek k vánocům. Nosí furt jenom Géčka, tak tohle bude mít na střídačku, pro lepší příležitosti. Vzhledem k jeho afinitě k Rusku snad bude spokojen. http://www.ebay.de/itm/NEW-AMPHIBIA-TONNEAU-BLUE-090914-VOSTOK-WOSTOK-AUTOMATIC-DIVER-200-M-/191701595371?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.de%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_udlo%3D%26_udhi%3D%26_ftrt%3D901%26_ftrv%3D1%26_sabdlo%3D%26_sabdhi%3D%26_samilow%3D%26_samihi%3D%26_sadis%3D10%26_fpos%3D%26LH_SALE_CURRENCY%3D0%26_sop%3D12%26_dmd%3D1%26_ipg%3D50%26_nkw%3D191701595371%26_rdc%3D1&nma=true&si=d%252FbaoXTMbYb8NrIpL8%252B%252FvX1xz8A%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557
martar Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Dieses Angebot wurde beendet Do čeho jsi šel, něco decentniho nebo rudé hvězdy, tanky a ponorky?
bohus76 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Pořídil jsem tátovi dárek k vánocům. Nosí furt jenom Géčka, tak tohle bude mít na střídačku, pro lepší příležitosti. Vzhledem k jeho afinitě k Rusku snad bude spokojen. Nevím,ale připadají mi poplatné své době.Nebyly by lepší nějaké Seika ?To Martar fotka je až dole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2015 uživatelem bohus76
martar Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Tyhle jsou náhodou úplně super, mám ten ciferník na jiných a je to krásná modrá barva. A ty by sis měl Bohuši taky nějaké pořídit (pokud teda ještě nemáš), velikostně Ti budou kromě 090 všechny krásně sedět ...a děkuju, málo jsem roloval dolů. Upraveno 29. září 2015 uživatelem martar
bohus76 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Já nosím tyto Martine .Trochu remake známého modelu,zkrátka s odkazem na minulost.Jinak jsou malé jen 36-37mm.Amfíbie u mne mají takovou nějakou ruskou "pachuť" ,zkrátka mi to připadá jako downgrade.To raději Seika či Orienty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září 2015 uživatelem bohus76
filo-boxer Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Japonců už mám(e) plnou kabelku, tyhle se mi líbí, jsou dost velké, prostě fajn. A poplatné své době? Jednoduchý modrý ciferník a trocha červené a černé, nějak nevím, čemu by to mělo být poplatné.
bohus76 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 No,zkrátka zdůvodňuju sám sobě,že se mi nelíbí
travex Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Zrovna tento číselník je z rodiny těch nejklasičtějších, které byly na prvních Amphibiích. Ty byly tedy jen černé a měly i minutové indexy, ale myslím že je to pěkné pokračovaní něčeho, co se zrodilo v roce 1967. Je to totéž, co většina lidi oceňuje na rodokmenu SKX007. Namátkově fotka z WUS.
martar Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Super! A ta bumážka taky nemá chybu, něco podobného šlo za komárů jako zaručák i s českým zbožím.. z pohledu dnešní počítačové grafiky fantastický pravěk
martar Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Na dámské ručce vůbec nevypadají malé... (foto maxigabrielg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Az do ted jsem nejak ruske hodinky opomijel. Tyto ale vypadaji dost dobre.Akorat se chci zeptat jak je to s presnosti chodu ?Zda se mi, ze mezi prvni fotkou a druhou v kavarne u jedne kavy s kolou ubehly 3 hodiny. :-)Ne. Jasne ze to byl zert. :-)Pekne hodinky na peknem modelu.Super. ;-)Budu se muset taky trosku vynasnazit a pridat nejake fotky.A ne jen plkat. Takze mi nezbyva nez navstivit prodejce.Diky za inspiraci.
martar Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 No fakt máš postřeh. Tady vidíte, jak se naše modelka obětuje ve prospěch vlákna - toho kofeinu za ty tři hodiny!...
morbo Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Za mě taky super ? ze startu mě napadlo, že by to mohl být fajn námět na kalendář do práce - na každý měsíc paní s jinýma vostokama. Nakonec mi došlo, že koukat na to celý den, to by taky nemuselo dobře skončit ...
morbo Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 ? a tohle zátiší dám radši do samostatného příspěvku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SAS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Zrovna tento číselník je z rodiny těch nejklasičtějších, které byly na prvních Amphibiích. Ty byly tedy jen černé a měly i minutové indexy, ale myslím že je to pěkné pokračovaní něčeho, co se zrodilo v roce 1967. Je to totéž, co většina lidi oceňuje na rodokmenu SKX007. Namátkově fotka z WUS. Z Amfibií mam nejraději právě verzi s jednoduchými indexy místo čísel. Jediné co mi na těchto hodinkách vadí a co nepochopím, proč na ocelové potápěčské hodinky dali chromovanou lunetu bez aretace a chromovanou korunku.Tady jsou po výměně lunety, novou korunku ještě nemám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Nevím přesně od kdy, ale posledních 20 let mají ocelovou korunku.
martar Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Velká gratulace, pane SAS! Nejsem odborník, takže nedokážu zhodnotit, jestli je to dokonale autentický kousek, ale ta ojetá chromovaná korunka i nádhern? zestárlá lumi naznačují, že tyhle hodinky pamatuji minimálně Michaila, a kdoví, možná i Konstantina, Jurije nebo Leonida. Moc pěkné!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se