Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevím přesně od kdy, ale posledních 20 let mají ocelovou korunku.

Velká gratulace, pane SAS! Nejsem odborník, takže nedokážu zhodnotit, jestli je to dokonale autentický kousek, ale ta ojetá chromovaná korunka i nádhern? zestárlá lumi naznačují, že tyhle hodinky pamatuji minimálně Michaila, a kdoví, možná i Konstantina, Jurije nebo Leonida. Moc pěkné!

Ocelovou korunku znám, mám ji na druhé Amfibii. Ta je zcela jistě novější. 

Rok výroby se ale dost těžko určuje, na strojku je jen označení kalibru SU 2209, žádné výrobní číslo strojku nebo pouzdra.

Právě ta ojetá korunka mi trochu vadí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem SAS
Odesláno

Potáp?č je prostě boží. A nejlepší byl ten, co plaval v kapce vody, pár stránek zpětně :) Ví někdo, kdy se tahle charakteristická kresba poprvé objevila? Ať už na cifru, nebo na dýnku či na papírech k hodinkám?

A protože mám dobrou náladu, tak nabízím profi převod potápěče do křivek, pokud mi někdo pošle do SZ vlastní nebo staženou fotku cifru s potápěčem z čelního pohledu v rozlišení alespoň 1000 px.

Odesláno

Pár fotek ambassadorky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zkouška na ruce. Tohle bych vzhledem k velikosti zápěstí fakt nosit nemohl. :) A musel jsem se smát, když jsem vyšrouboval korunku, jak se i s osičkou viklá na všechny strany. :D Ale jinak pěkné, jednoduché, líbí se mi. 

Odesláno

Neviklá se náhodou jen korunka? :D

Jinak teda Filo, ty jsi první, kdo si stěžuje na přílišnou velikost Amfibií, obvykle lidi nadávají na to, že jsou moc malé :) je fakt, že tohle pouzdro je nejmasivn?jší a s na výšku /lug to lug/ největší. Snad tátovi sednou líp a budou mu dobře sloužit.

Odesláno

Viklající korunka je vlastnost, konstrukční záměr, aby hodinky zvládly časté používání manuálního nátahu s minimem opotřebení.

Takže netřeba se ničeho děsit nebo nadávat, že je to zmetek.

Zvykl jsem si seřizovat čas způsobem, kdy korunka visí kolmo dolů, pak jde vše bez problémů.

black_dude34_zpsdfwhstox.jpg

Odesláno

Taky bych byl nakrlej, to je jasný. Na druhou stranu je to obyčejný strojek za 35$

Ja vim,cele hodinky nemaji o dost vyssi cenu :-),ale jsou pekny. Zaujal mne tvuj system natahovani,az je budu mit opravene,vyzkousim to. pocitam,ze zavada bude tak zavazna,jako je slozitost strojku :-).

• po 2 týdnech...
Odesláno

mně volné uchycení korunky přijde lepší než natvrdo, jak při manipulaci, tak při hledání závitu při utahování. tak nějak si to líp sedne a nemusím tolik dávat pozor abych nešel přes závit, jako u seika.

ty různý technický řešení mě na amfibiích fakt baví, je to dobře vymyšlený a přitom jednoduchý.

přišly mi 710 a tentokrát jsem se trefil. jsou prostě super.

...

Odesláno

@morbo: :D tak zrovna v tvém případě čím víc Amfíbií, tím víc pěkných fotek - takže bez výčitek do toho! :D

@lub: modrá je dobrá, a ty 710 ti sedí naprosto skvěle.

@všichni amfibisti: chcete další fotky ambassadorky? Nechtěl jsem z toho dělat politiku, fotky měly být čistě pro radost a potěšení, tak jsme to autor i já plánovali, ale asi se mi to nepovedlo moc dobře načasovat..

Odesláno

A protože mám dobrou náladu, tak nabízím profi převod potápěče do křivek, pokud mi někdo pošle do SZ vlastní nebo staženou fotku cifru s potápěčem z čelního pohledu v rozlišení alespoň 1000 px.

Zapoměl jsem napsat, že potápěč ve vektorech je k dispozici, pokud by někdo z návšt?vníků vlákna cht?l, stačí SZ :)

Odesláno

@morbo: :D tak zrovna v tvém případě čím víc Amfíbií, tím víc pěkných fotek - takže bez výčitek do toho! :D

@lub: modrá je dobrá, a ty 710 ti sedí naprosto skvěle.

@všichni amfibisti: chcete další fotky ambassadorky? Nechtěl jsem z toho dělat politiku, fotky měly být čistě pro radost a potěšení, tak jsme to autor i já plánovali, ale asi se mi to nepovedlo moc dobře načasovat..

- Díky.

- Souhlas.

- Za sebe hlasuji pro další fotky; 1) pro radost a potěšení 2) konečně si můžu připadat jako správnej disident, když už je v tom ta politika ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...