dawe009 Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Tady není o čem. Po několikáté a vždy záruka 110% výsledku. Rád jsem tě zase viděl Davide, ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Děkuji za obchod, superlativy by byly zbytečné, prostě jak se řekne tak platí. Rád jsem tě zase viděl aspoň na chvilku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodowka Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 David je za mě opravdový srdcař, kterých moc po světě neběhá. Jak řekl, tak udělal a co slíbil to do puntíku splnil. Velký palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Sice pražááák ale jako by byl z moravy diky za obchod vše na 105% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Navazuju na všechna předchozí hodnocení - Davidovi moc děkuji za vstřícný přístup. A to byla předávka z mojí strany dosti komplikovaná - ještě jednou se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Děkuji za pohodový a rychlý obchod, vše na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Pridavam se k ostatnim, vse presne dle domluvy, bez problemu. Diky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Nošení dříví do lesa, ale musím tu odložit poklonu pro Davida. Jasná a přátelská domluva, skvělej pokec o autech a obecně dalších aspektech mladíků naší vrstvy, na 100 % dodržené slovo, prostě všechno na jedničku. Díky :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Nečekaně skvělý obchod. Výborný pokec a díky za veškeré info. Jsem rad, ze tu jsme uzavřena skupina kde se muže důvěřovat. Davida lze jen doporučit. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Sice skoro s měsíčním zpožděním (moc se za to omlouvám, Dejve), vím... Ale i já se chci podělit s ostatními kolegy na fóru s naším tuším již 5. obchodem. Co dodat, považuji Tě za kamaráda s velkým K, což si mi opět potvrdil dne 10.10. v Praze (my dva víme...). Takže ještě jednou děkuju za úžasné odpoledne a taky za velmi výraznou pomoc s nákupem - Oris Aquis 43,5mm caliber 400 s tím dokonale modrým číselníkem. Davida všem maximálně doporučuji - jedná se o upřímného, naprosto férového, zábavného, a nejen v hodinářském odvětví, se skvěle orientujícího chlapa! Davide, DĚKUJI !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Druhý obchod s Davidem a opět spokojenost. Za mne Davida můžu jen doporučit (férové jednání, slovo chlapa, a i když se vyskytnou nějaké komplikace, vždy je ochotný je řešit a vyřešit). Díky Dejve! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Nošení dříví do lesa, opět super, jen tentokrát s tím rozdílem, že poslední dobou s Davidem řeším víc auta než hodinky Každopádně i v tomhle ohledu víc než doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Děkuji za obchod! David je profík každým coulem. Mini setkání proběhlo na 1, a jsem moc rád, že jsem si zase seřadil pár věcí v hlavě. Super setkání, těším se na další. Vřele doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Už nevím, co bych napsal Prostě ftopu jako vždycky. Díky Dejve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září ..stejne jak David Davidovi v prispevku prede mnou.. Nekolikaty deal s Davidem, to uz ani neni obchodovani, to je proste nehorazna pohoda - "cau, vezmu to, prijedu, kde, v kolik, OK,.." a za hodinu vse hotovo. Tak zase nekdy, kamo, priste snad stihnem zase obed nebo veceri.. ..a diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se