Sanches Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Díky za výborný přístup a férové jednání, 100% doporučuji. Nejen bezproblémový obchod, ale i fajn pokec... Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 naprostá spokojenost, vřele doporučuji, perfektní přístup a jednání !!! díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Tak ještě za včerejšek, moc rád jsem tě poznal, super člověk, super pokec, samozřejmě i obchod na úrovni a se vším co a jak se patří. Vřele doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Díky za obchod.Férové a rychlé jednání, rozhodně doporučuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Davide supr, diky za obchod. Domluva a pohoda - jako vždy, rád jsem tě viděl. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Výborná domluva i přístup, jsem rád, že jsem měl tu čest, a doporučuji všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dillinger Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Davide, až si otevřeš vlastní hodinářství, tak dej vědět, budu nakupovat výhradně u tebe. Díky za spoustu cenných informací nad rámec prostého předání hodinek a samozřejmě tě 100% doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Tak Davida doporučuji, vše odpovídalo popisu, super přístup, ukázka a nakonec pohodové uzavření obchodu... Díky a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Budu se opakovat s výše napsaným, Davida lze jen a jen doporučit, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Obchodování s Davidem nejde nedoporučit, když řekne, že jsou hodinky jako nové, tak na to jde vzít jed.Super domluva a rychlost. 100% doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 David je člověk, který když něco řekne, tak to udělá a platí. Nikdy jsem neviděl použité hodinky v takovém skvostném stavu, jako od něj. Jsem rád, že jsem měl možnost s ním obchodovat a doufám, věřím, že to nebylo naposled. Ještě jednou děkuji, chlape. Doporučuji opravdu všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Super obchod tak jak má být.Vše tak jak bylo slíbeno, perfektně zabaleno, bleskové dodání.Prostě vše jak to člověk na tomto fóru gentlemanů čekáDěkuji za obchůdek, za hodinky a doufám že se ještě někdy setkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Díky Davide za obchod, dobrej pokec a rád zajdu na kafe - doporučuju všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 již po několikáté setkání s tímto férovým členem, které mi vždy vyvolá úsměv na rtech a radost na duši. Nezbývá než jednoznačně a bez výhrad doporučit. Díky Davide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Vše na jedničku,díky Davide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Naprosto profesionální ale přitom mile přátelský přístup! Rezervace pro mě, jakožto nového člena bez referencí či příspěvku, bez nejmenšího problému. Kupoval jsem první dražší hodinky. Vše mi bylo vysvětleno "po lopatě", ukázáno, zodpovězeno, na vše jsem byl upozorněn. Kdybych je nevzal, byl bych rád jen za to setkání a pokec. Davide, ještě jednou děkuji za skvělé nové hodinky. Doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 David opět překvapil ,objevil tři vlásečnice, které neviděli ani v autorizovaném servisu. Hold oko odborníka se pozná. Opět vše na výbornou s hvězdičkou. Více takových, jako je David, na tomto fóru gentlemanů. Díky pane, bylo mi ctí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Děkuji Davidovi za velmi rychlý spontální obchod za ochotu ujet 500 kiláků a v noci dělat přednášku o světě hodinářském. Bez referencí se se mnou pustil do rovnocenného obchodování. Díky za příjemný pokec profesionální přístup a obdivuhodný perfekcionismus, kterým David vládne vůči hodinkám. Jsem rád, že jsem ho potkal, jsem rád za pomocnou ruku i po uskutečněném obchodě. Fajn borec....jo a má menší pracku než já Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Děkuji za výborný přístup, obchod proběhl na 100%. Příjemné posezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 Velmi profesionální a vstřícný přístup včetně komunikace! Jednoznačně 100% a na jistotu.Kdyby se s každým obchodovalo a jednalo tak jako s Davidem, tak svět by byl mnohem krásnější Děkuju a doporučuju.Roman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se