Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Jagman
Odesláno

za 1 jako vždy David je člověk kterejch už ani tady na foru moc není tak si ho musíme vážit :)

Odesláno

Potvrzuji výše uvedené a moc tímto Davidovi děkuji za zprostředkování a pomoc s obchodem vyšší finanční hodnoty. Vážím si toho a máš to u mě!

Odesláno

Děkuji Davidovi za svůj první oficiální obchod zde na fóru :). Vše proběhlo naprosto přesně dle dohody.

Také bych mu chtěl poděkovat za super pokec a za rady, týkající se nastavení profilu zde na fóru.

Zkrátka, kdyby bylo takových lidí, s takovým přístupem, více, byl by život daleko jednodušší a veselejší :thumbsup_anim:.

Petr

Odesláno

Krásný obchod. Rychlá komunikace a domluva. Krásné zboží za super cenu. Co více si přát. Davida mohu jen a jen doporučit.

Budu se těšit na další případný obchod.

Děkuji Lukáš

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rychlá a fajn domluva, příjemný pokec, který by mohl být klidně delší, společných témat by se našlo...

Prostě doporučuju!

Díky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Obchod na 100% - hodinky ve špičkovém stavu za dobrou cenu, nadstandardní rychlost, spolehlivost a ochota, naprosto profesionální přístup. S Davidem je radost obchodovat. Rozhodně doporučuji :)

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

S Davidem super komunikace a férové jednání. Vše na čem jsem se domluvili platilo.

Velmi příjemné obchodování. Takových lidí víc.

Davide díky a rád Tě zase uvidím a pokecám.  Láďa

Odesláno

Pridavam se do davu kolegu spokojenych s Davidovym pristupem. Byl to muj prvni obchod s nim, a vzhledem k jeho vybornemu pristupu, doufam, ze i ne posledni.

Nemam co bych vytknul. Davide, diky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Z pohledu prodávajícího oceňuji, mimo jiné, perfektní přístup a jednání. Dohoda jasná a rychlá.

Vše zakončeno sice krátkým, ale i tak moc fajn setkáním.

Paráda a ještě jednou moc děkuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Konečně jsem měl také tu čest poznat se s Davidem osobně a udělat obchod. Stejně dokonalé, jako má fotky a nabídky je i jeho vystupování a veškeré jednání okolo. Super zkušenost a budu se těšit kdykoliv na příště :-)

Odesláno

Obchod z Davidom prebehol bez najmenších problémov. Bude mi cťou obchodovať s ním aj nabudúce.

Ďakujem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...